上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  51.0k

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-15 11:57 PM 發表 查看引用來源

我信嫁...佢地講咩我都信...我夠次次都話自己第一次來...第一次遇到佢...咁要人信自己係咪要先信人地先...:smile_30:
之前我一野就睇中佢...但一見花花即收...唔知點解佢紋身好反感...
你呃我,我呃你,有乜謂?

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-16 12:00 AM 發表 查看引用來源

佢有冇話埋比你聽佢住邊到呀..叫你上去佢屋企呀..哈哈.:smile_30: :smile_30:
你上過啊?

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-16 12:03 AM 發表 查看引用來源

你呃我,我呃你,有乜謂?
咁這個世界係咁嫁啦...睇你點睇啫...都唔係話呃既...
事問人生人之中...講出來既有幾多係真係假...
有時真既假時假亦真...真真假假...最緊要開心...有時太真大家都唔開心...有乜謂 ?

:smile_30:
引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-16 12:08 AM 發表 查看引用來源

你上過啊?
冇呀.我見佢o地咁鬼friend.. 上埋去玩3p..哈哈.:smile_30:

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-16 12:10 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:
冇呀.我見佢o地咁鬼friend.. 上埋去玩3p..哈哈.:smile_30:
預埋我4P好喎!

哇 今日呢度都幾多人:smile_14:

題外話 其實大家出d報告...有時候係過火左d
比人地睇到佢地都唔會開心

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-16 12:17 AM 發表 查看引用來源
題外話 其實大家出d報告...有時候係過火左d
比人地睇到佢地都唔會開心
你講如果比 D MM 睇到 ? 係啦...有幾次 MM 都同我講係咪網上有人講佢...我當然話唔係啦...
所以我每次出包膠都點到即至...

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-16 12:21 AM 發表 查看引用來源

你講如果比 D MM 睇到 ? 係啦...有幾次 MM 都同我講係咪網上有人講佢...我當然話唔係啦...
所以我每次出包膠都點到即至...
個問題係啲師兄做二五仔/金手指向囡囡邀功當人情喎............

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-16 12:13 AM 發表 查看引用來源
哇 今日呢度都幾多人:smile_14:
你尋晚call左邊個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆