上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.2k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:16 PM 發表 查看引用來源

真 人 早........食左 LUNCH 未啊??

都話我唔係嘍.....:smile_38: ....好驚誤導人呢.......:smile_30:
哥哥名曲呀,誰能代替你地位,聚緣大美人!

引用:
原帖由 開心蛋糕 於 2009-3-28 01:24 PM 發表 查看引用來源

不用, 可以 "捕" 在電視睇小兒科~ haha :smile_30:
你呢?
你 好 純 真 啊........:smile_41:

我"捕"電腦.........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:16 PM 發表 查看引用來源

真 人 早........食左 LUNCH 未啊??

都話我唔係嘍.....:smile_38: ....好驚誤導人呢.......:smile_30:
我都唔敢咁講,未睇得清楚:smile_34:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-28 01:28 PM 發表 查看引用來源
哥哥名曲呀,誰能代替你地位,聚緣大美人!
真 人 唱 ALAN TAM 好 神 似.........

港人東歐遇劫係波蘭呀,女俠行程冇波蘭,冇事咯

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 01:29 PM 發表 查看引用來源
我都唔敢咁講,未睇得清楚:smile_34:
你 唔 駛 講 啦........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:31 PM 發表 查看引用來源

真 人 唱 ALAN TAM 好 神 似.........
我唱秋官楚留香,扮風流都得架:smile_30:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-28 01:31 PM 發表 查看引用來源
港人東歐遇劫係波蘭呀,女俠行程冇波蘭,冇事咯
琴 日 仲 同 人 討 論 其 中 深 層 原 因 呢.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:29 PM 發表 查看引用來源

你 好 純 真 啊........:smile_41:
我"捕"電腦.........
晏d整芒果布丁 .. 見d芒果好平呀~

引用:
原帖由 開心蛋糕 於 2009-3-28 01:35 PM 發表 查看引用來源

晏d整芒果布丁 .. 見d芒果好平呀~
琴 晚 食 左 個 嘍, 咪.......有 D 唔 舒 服 嘍........

唔 好 食 太 多 啊.........:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆