上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.4k

引用:
原帖由 奇連士文元帥 於 2009-3-20 11:18 PM 發表 查看引用來源
女人唔會明白男人谷住真係好辛苦好燥的...:smile_42:
其實都明既~~~~
女人有時冇得要都辛苦啦~~~
何況男人~~~

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-13 05:28 PM 發表 查看引用來源
同女友一齊11年了
近3年女友幾乎完全唔想同我做...
次次都話累.....一係就是是但但咁
一個月先做得一次....
有時我話好想要, 佢又唔理我
一味鬧我咸濕, 話我三十幾歲人仲咁咸濕
(佢好保守....成日覺得男人想扑 ...
正如樓主去一間餐廳,叫乜無乜個種情況下,似乎餐廳想趕客走......
唔怪之得 點解咁多 男人話有咁多投訴

結婚前都唔比樓主掂,咁到時想生bb,又唔比樓主插,要人工授孕?????:smile_39:

引用:
原帖由 physicalgym 於 2009-3-13 05:47 PM 發表 查看引用來源
人係需要新鮮感的, 幾好的身材對得多都會悶, 幾好的技巧都會悶啦... 男人係天生不能夠同同一個對手玩一世的!! 希望樓主揾到自己的一片天空 (雖然可能要偷偷摸摸 - 天下間有邊個男人唔係吖?)
100%x同意!因我同樓主都有差唔多既問題,但我好似嚴重過佢!我地13年了!:smile_44:

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-13 05:28 PM 發表 查看引用來源
同女友一齊11年了
近3年女友幾乎完全唔想同我做...
次次都話累.....一係就是是但但咁
一個月先做得一次....
有時我話好想要, 佢又唔理我
一味鬧我咸濕, 話我三十幾歲人仲咁咸濕
(佢好保守....成日覺得男人想扑 ...
我支持你飛左條女:smile_44: :smile_34:
呢d咁唔識體諒自己條仔既女人唔洗要:smile_38:
:smile_38: 咁多年咩都玩厭啦~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-3-19 11:16 AM 發表 查看引用來源

今時今日竟然仲有D保守得咁緊要ge女仔
難道佢真係信 "神交" 可以過世咩:smile_19:
全句係精神上既交流:smile_30:
d8婆咪成日話自己條仔點出去偷食溝女既..自己唔衰開有條路..條仔又點會................:smile_43:

11 年都真係好耐  我真係忍吾到
:smile_22: :smile_22:

雖然話愛重要過性
但長此下去咁忍法, 你又咁有需要....
唔解決唔得咖喎
你可唔可以認真同佢講下
或者解決下佢既錯誤諗法呀

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-19 08:55 AM 發表
係啊..
靚女都吾夠我過得咁開心
有嘸咩開心事share?:smile_35:
等大家都開心下?

引用:
原帖由 jh3337 於 2009-3-20 11:03 PM 發表
我同你一樣.但我次次都要強迫她先會做一個月三次到.次次都是不開心的做.得我主洞.如果我是你就一定根她.我就不可以因為我結了婚有一個仔添.我如果未結婚就一定分手.真是男人之苦.
actually,ching,do u know y ur wife doesn't want to hv sec with u?it's nbot gd to rape..:smile_35:

引用:
原帖由 奇連士文元帥 於 2009-3-20 11:18 PM 發表
女人唔會明白男人谷住真係好辛苦好燥的...:smile_42:
yes..
therefore i always nid to tackle the problem myself...boring although,hv to do it anyway..
otherwise..dun wanna be killed by collecting too much cum...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆