上一頁下一頁
發新話題

各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(18)

收藏  |  訂閱
737  5.4k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:11 PM 發表

咁你應該最快...10:30松記等啦....:smile_45:
又想氹我:smile_45::smile_38:

引用:
原帖由 fgf125435 於 2009-1-18 09:50 PM 發表 查看引用來源
保重保重
會啦, 多謝:smile_40:
天氣時凍時暖:smile_27:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-18 10:13 PM 發表 查看引用來源
又想氹我:smile_45::smile_38:
鬼叫你咁衰, 話遲早都要死咩....
咪比你死早d囉 不過係嚇死:smile_15:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:16 PM 發表

鬼叫你咁衰, 話遲早都要死咩....
咪比你死早d囉 不過係嚇死:smile_15:
開心死變嚇死:smile_22:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:13 PM 發表

多謝你呀, 我又係度搵緊工, 睇到眼花:smile_27:
有無收過咩回覆電話email咁丫? :smile_38:
眼花就唔好睇住
休息下先啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:14 PM 發表 查看引用來源

會啦, 多謝:smile_40:
天氣時凍時暖:smile_27:
我都好怕涷架,因為我冇乜脂肪...哈哈

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-18 10:17 PM 發表 查看引用來源

開心死變嚇死:smile_22:
期望越大, 失望越大:smile_13:
你係咪想早d被我嚇死先:smile_38:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-1-18 10:18 PM 發表 查看引用來源

有無收過咩回覆電話email咁丫? :smile_38:
眼花就唔好睇住
休息下先啦
瞓多陣唔睇啦
得上星期有2份, 有一份即時話請, 有一份聽日有回音就有, 無就即係唔請:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:23 PM 發表 查看引用來源

期望越大, 失望越大:smile_13:
你係咪想早d被我嚇死先:smile_38:
小 VK 唔采人

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-18 10:24 PM 發表

瞓多陣唔睇啦
得上星期有2份, 有一份即時話請, 有一份聽日有回音就有, 無就即係唔請:smile_13:
咁你答應做呢份定等埋另一份既回音至決定呀 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆