上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣.................[18]

收藏  |  訂閱
738  6.0k

CHING CHING 早晨 , 各位早晨 , 開檔啦啦啦,,,,,:smile_38: :smile_38: :smile_38:

唔該腸粉要加價 , 多多幫親呀,,,,,

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-19 10:19 AM 發表 查看引用來源
無人肯俾我拖
你唔去拖啫

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-19 10:19 AM 發表 查看引用來源
靚好嘛唔好放過
你唔放過我HONEY呀:smile_24:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 10:21 AM 發表 查看引用來源

daddy ching ching rita vincent各位早晨呀
早晨, 蓉蓉, 你要捱多幾日呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-19 10:21 AM 發表 查看引用來源
愈少愈好
你梗係想佢唔著啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 10:34 AM 發表 查看引用來源

daddy呀,你又見過我,我也想問你我又像誰呀,:smile_34: 最好是明星呀.我又像誰呀,.請說真話呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你最好講埋ching ching又像邊個呀,用你驀然回前的眼光看呀.不許大話的
你咪似黃蓉,
我咪似珊珊囖:smile_44:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

早晨, 蓉蓉, 你要捱多幾日呀
應該2日呀,重見天清的日子了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-19 10:58 AM 發表 查看引用來源
CHING CHING 早晨 , 各位早晨 , 開檔啦啦啦,,,,,:smile_38: :smile_38: :smile_38:
早呀...........利利,
今日比左片未:smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-19 10:59 AM 發表 查看引用來源
唔該腸粉要加價 , 多多幫親呀,,,,,
咁既時世, 重加價........無人幫襯你家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆