上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
736  7.1k

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-11 11:08 PM 發表 查看引用來源

睇下個勢....怕且都要啦~~~:smile_13:

唔好諗咁多.. .我d朋友仔黎左.:smile_35: ..跳番隻舞先~~啦....:smile_38:

http://www.funbq.com/img/12 ...
一叫你做野.........就扭扭擰擰

早晨emily,在依然寒冷的清晨,向你問好,請不要鬆懈,依然加衣小心身體。

Good morning Emily:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:06 AM 發表 查看引用來源

太熟的肉會老喎

六成半好啦
嫩口....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:07 AM 發表 查看引用來源

多謝你囉

不過,你笑得好奸喎
總之有好野益你啦~~~:smile_46:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:08 AM 發表 查看引用來源

睇下你走得快唔快過我
快無用ga..:smile_14: ...知人地濳水路線先有用噃~~:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:09 AM 發表 查看引用來源

越黎越嚴重........你要盡快入去
係丫....:smile_14: 過左年先啦....得唔得丫....:smile_13:
顏妹要去拜年丫....:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:09 AM 發表 查看引用來源

我剩係知..........唔係我果個囉
我比我a/c no.你.......:smile_38: 入d數落去.....  

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 01:10 AM 發表 查看引用來源

咁.....你幾時死俾我睇呢
顏妹點捨得仇兄丫...:smile_44:
.:smile_04: 嘿...嘿...一定拉埋你去..:smile_38: ....呵呵....

Hello Emily:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆