上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.1k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-4 15:46 發表 查看引用來源

好...咁 我 地 1 齊 中 意 啦............
你有冇諗住睇澳大利亞呀:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-4 03:41 PM 發表 查看引用來源

1邊換3,1邊睇POST........
I like 1邊睇POST, 1邊睇 U 換3 bor

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-4 15:46 發表 查看引用來源

好...咁 我 地 1 齊 中 意 啦............
你地 12月 有 咩 活動 搞ING?? 邊 邊? BBQ??
下星期五BBQ,不過冇咩人去:smile_39:
唔知成唔成

各位
露絲向大家請個安~~~~~~~~~

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 03:47 PM 發表 查看引用來源

你有冇諗住睇澳大利亞呀:smile_38:
好 似 有 碧 咸????:smile_04: :smile_47:

:smile_44: 入1入,SAY HI AND BYE:smile_30: ,:smile_43:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 03:52 PM 發表 查看引用來源

下星期五BBQ,不過冇咩人去:smile_39:
唔知成唔成
俾 條 LINK 黎 啊?????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-4 15:54 發表 查看引用來源

好 似 有 碧 咸????:smile_04: :smile_47:
我唔知有冇:smile_13:
我知男主角幾靚仔咋

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-4 03:53 PM 發表 查看引用來源
各位
露絲向大家請個安~~~~~~~~~
平 身.......

我想去BBQ,:smile_38: :smile_38: 得唔得呀???:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆