上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.7k

引用:
原帖由 rickricky 於 3/12/2008 01:04 發表 查看引用來源
冇人同我一齊.............做乜都冇心機呀,開唔開心都冇人分享呀.好孤獨呀咁上下喇:smile_24:
咁呀 .................你搵返個女仔拍下 tall 都得 ga ....

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-2 11:59 PM 發表 查看引用來源

咁小天使比紅孩兒" 激死 " 又點計先~:smile_27:
仲洗講,  雙雙化蝶而去..:smile_40:  拜..:smile_43:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 3/12/2008 01:05 發表 查看引用來源
我不嬲都係粗架...對腳...我有踢波架嘛~:smile_38: :smile_30:
咁咪係 "甲組腳" ??

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2008-12-3 12:23 AM 發表 查看引用來源

唔洗咁好禮啵
禮多人不怪嘛~:smile_40:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 3/12/2008 01:08 發表 查看引用來源

仲洗講,  雙雙化蝶而去..:smile_40:  拜..:smile_43:
唔係呀化...........咁都得 ???

引用:
原帖由 devil_sweety 於 3/12/2008 01:10 發表 查看引用來源

小天使........妳今日去左邊呀 ??

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-3 01:08 AM 發表 查看引用來源

咁呀 .................你搵返個女仔拍下 tall 都得 ga ....
咁機本上係冇停過咖,

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2008-12-3 12:23 AM 發表 查看引用來源

我做野要四處走.......
咁狼羊你的工作性質係做0的咩0架~ 要四處走.....:smile_43: 唔通係"走鬼呀":smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-3 01:10 AM 發表 查看引用來源

係咩、、、、:smile_35:

引用:
原帖由 dialolo 於 2008-12-3 12:23 AM 發表 查看引用來源

獵人到~~
咁你係咪"城市"獵人先~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆