上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,﹒徵朋友59

收藏  |  訂閱
740  7.4k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-4 11:00 PM 發表 查看引用來源

我本身唔會為一個人而唔上discuss
如果加埋o的rules係咁不知所謂的話,我覺得真係唔係太值得留戀
所以我呢期完全唔返o黎就係咁解:smile_39:
個咩人黎架,:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-11-4 23:07 發表 查看引用來源
個咩人黎架,:smile_13: :smile_13:
自從同一個人發生一件事之後,我仍然活躍各post.
與此同時我想去同一個人補救,但唔成功,呢個係其中一個小火線

新版主上任,正所謂新官上任三把火,
乜都要跟到正,冇辦法啦,官字兩把口,你同佢嘈冇自己著數,呢個係其中一個主因.

自從9月開始搵到一個好agent之後,主要火力去晒返part time,
同時我遇到一樣o野,呢個都係其中一個主因.

所以我呢排唔多想返o黎就係咁解:smile_34:

好夜入:smile_38: :smile_38: 有人嘛:smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-11-4 23:28 發表 查看引用來源
好夜入:smile_38: :smile_38: 有人嘛:smile_13:
有呀:smile_38:
我好耐冇見你喇:smile_40:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-4 11:29 PM 發表 查看引用來源

有呀:smile_38:
我好耐冇見你喇:smile_40:
你失蹤:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-4 11:13 PM 發表 查看引用來源

自從同一個人發生一件事之後,我仍然活躍各post.
與此同時我想去同一個人補救,但唔成功,呢個係其中一個小火線

新版主上任,正所謂新官上任三把火,
乜都要跟到正,冇辦法啦,官字兩把口,你同佢嘈冇自己著數,呢個係 ...
原來係咁.......我都唔識講......你d情況好多啦,,,,,,,,,不要介懷:smile_44:
米高 唔好唔開心啦算吧......:smile_38:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-11-4 23:31 發表 查看引用來源
係我唔係好想返o黎:smile_42:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-11-4 11:31 PM 發表 查看引用來源
sandy

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-11-4 04:53 PM 發表 查看引用來源

靖哥,ching ching同花姐見過我, 我有女性化外形.內心又剛/驚不驚:smile_30:
:smile_40: 有乜好驚,驚妳帶太陽眼鏡呀~:smile_34:

引用:
原帖由 damimi 於 2008-11-4 10:41 PM 發表 查看引用來源
蓉兒.............隻啤啤係咪好醜怪呢,哈哈

thank you .我見到了,好得意呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆