上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-20 08:35 PM 發表 查看引用來源
今次大劑啦.......
佢昨晚同我講話d M遲左成個禮拜都未黎,屈指一算,佢話佢既排卵期係新曆年果幾日,偏偏我就係新年果日吊過佢,佢話應該上星期初d M會黎,但到依家都未有。
我問佢醫生唔係話你唔能夠受孕咩..... ...
c hing.條女又索,又做得(工作)又擔得(你條j)
點解唔要人先.....:smile_13:

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2009-1-24 11:02 AM 發表 查看引用來源

c hing.條女又索,又做得(工作)又擔得(你條j)
點解唔要人先.....:smile_13:
chingz,有兩個問題:1. 佢年紀大過我,我唔想結左婚後成日比個[家姐]教訓。2.佢事業成就好過我,我唔想比女人睇唔起。
我哩兩日都唔敢搵佢,驚佢要我負責,我咁做係咪好衰仔??????

你喜歡佢就唔會有年齡問題.我覺得你們只有激情,沒有將來:smile_13:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-24 12:34 發表 查看引用來源

chingz,有兩個問題:1. 佢年紀大過我,我唔想結左婚後成日比個[家姐]教訓。2.佢事業成就好過我,我唔想比女人睇唔起。
我哩兩日都唔敢搵佢,驚佢要我負責,我咁做係咪好衰仔??????
ching
我覺得..依家好多女人都叻過男人....我指事業上
但如果你食得住個女人就冇咩問題........

你唔敢搵佢咪會令佢覺得難受囉..個人意見

我覺得你同佢再慢慢坐低傾下想點先

假設佢肯同你一齊既....佢會有咩諗法好過家陣你坐係度咁啦

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-24 12:34 PM 發表 查看引用來源

痴線啦....
1) 佢大你幾多先,比個家姐教訓,反而佢教訓,都可以變成鞭策你既努力向上既原動力
2) 佢好過你又點,最梗要佢愛你,你又愛佢,佢事業好過你,你咪努力d向上爬咯,0係床上佢都可以滿足你既獸慾,點解佢唔可以0係事業場上幫到你一把

係衰仔左d 架啦,不過比係我,條女又索,又事業好,如果佢愛你的話,事業上幫你(建議)都係一件好事黎
你有心既,咪努力d 將個距離收窄咯

最梗要好似樓上個個c hing講,你想點,同佢慢慢傾

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2009-1-24 02:22 PM 發表 查看引用來源

痴線啦....
1) 佢大你幾多先,比個家姐教訓,反而佢教訓,都可以變成鞭策你既努力向上既原動力
2) 佢好過你又點,最梗要佢愛你,你又愛佢,佢事業好過你,你咪努力d向上爬咯,0係床上佢都可以滿足你既獸慾,點解佢唔可以0 ...
讚成ching說法

引用:
原帖由 rickcss 於 2009-1-24 15:01 發表 查看引用來源

讚成ching說法
同意..~~

我岩岩收到佢傳比我既sms,問我係咪要避開佢,點解???
我都唔知點答佢好!!!!
無錯....哩幾日我一聽到手機響,都心驚膽跳,如果來電顯示係佢,我都唔聽,即刻[山]左個電話。我都知避得一時唔避得一世,始終都要同佢攤牌。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-24 05:36 PM 發表 查看引用來源
無錯....哩幾日我一聽到手機響,都心驚膽跳,如果來電顯示係佢,我都唔聽,即刻[山]左個電話。我都知避得一時唔避得一世,始終都要同佢 ...
:smile_35: :smile_35:
好耐之前有睇你呢個 POST, 乜原來已經發𡱒到咁既地步...
如果佢真係有左既話, 係好慘好需要人照顧既... :smile_24:

GOOD LUCK 啦~ :smile_04:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-24 17:36 發表 查看引用來源
無錯....哩幾日我一聽到手機響,都心驚膽跳,如果來電顯示係佢,我都唔聽,即刻[山]左個電話。我都知避得一時唔避得一世,始終都要同佢 ...
小男人無鬼用 玩人時唔見你話年齡大過你工作好過你,仲係唔係男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆