上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 10:03 發表 查看引用來源

用完即棄, 無紡布好薄吓, 未用過 ? 另外浸浴袋幾好, 唔怕啲浴缸邋遢.

遲啲有得去旅行一定會買嚟用。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-5 10:11 AM 發表 查看引用來源

乜L 野上晒電啫
同你咁熟,唔使扮啦...

一見啲刑具,你仲唔飛身坐上去,自己撘住自己,然後命令...err...請求大王鞭到你冧?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 09:27 PM 發表 查看引用來源

check 咗浸袋冇漏水, 跟住淋濕浴缸, 放個袋入去就會啜實, 放水浸都會放較熱啲嘅水, 腳企入去或坐住多少都一定跣, 唔好搞咁多嘢浸夠小心啲出番嚟應該唔太危險嘅, 想玩就去淋浴間或者塊大鏡前.   ...
又學到嘢。原來有浸浴袋呢樣東東。買定幾個遲下出行時用。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-6 12:53 發表 查看引用來源

一見啲刑具,你仲唔飛身坐上去,自己撘住自己,然後命令...err...請求大王鞭到你冧?

借問聲地下塊嘢有乜作用 ? 唔通係照顧住蛇大嘅儀表, 鞭策住都要不時留意下低塊嘢.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-6 09:05 PM 發表 查看引用來源
借問聲地下塊嘢有乜作用 ? 唔通係照顧住蛇大嘅儀表, 鞭策住都要不時留意下低塊嘢.  
我諗C兄係指塊鏡?哦,係非常之架勢堂嘅配置嚟!

方便隻奴睇到自己被虐待時個樣,由下面睇上嚟,所有嘢一目了然。如果重要部位放咗刑具(例如開陰器),羞恥感更強!

詳細產品說明:https://www.e-nls.com/pict1-39709?c2=1111

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-6 12:53 發表 查看引用來源

我反而想俾大王坐呢個囉! 搭實佢然後俾個黃金半小時佢嘆嘆
唔係幫佢啜半個鐘呀, 呢半個鐘係射o左之後先開始計時, 頂得順o既話乜都得!
任何刑具任何部位任何次數, 想點鞭就點鞭, 打死我都唔會縮

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 19:27 發表 查看引用來源

check 咗浸袋冇漏水, 跟住淋濕浴缸, 放個袋入去就會啜實, 放水浸都會放較熱啲嘅水, 腳企入去或坐住多少都一定跣, 唔好搞咁多嘢浸夠小心啲出番嚟應該唔太危險嘅, 想玩就去淋浴間或者塊大鏡前.   ...
其實呢... 雖然我都係好中意乾淨o既一個人
不過有時候d 野都唔驚得咁多
泳池都唔一定100% 乾淨o架, 咪又係咁落水, 唔著鞋走o黎走去
同搞o野一樣隔o左層膠好似差d 野咁囉
同埋有過呢個疫情之後, 我諗d 消毒o野應該會普遍好多? 酒店做又好, 自己買消毒藥水/ 酒精/ 噴霧等等,
如果先將個浴缸噴一噴, 落去食支煙 返o黎再用熱水沖, 咁樣其實夠唔夠?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-7 10:10 發表 查看引用來源

其實呢... 雖然我都係好中意乾淨o既一個人
不過有時候d 野都唔驚得咁多
泳池都唔一定100% 乾淨o架, 咪又係咁落水, 唔著鞋走o黎走去
同搞o野一樣隔o左層膠好似差d 野咁囉
同埋有過呢個疫情之後, 我諗d 消毒 ...
贊同!
我寧願自己開熱水狂洗幾次⋯同埋加個浸浴袋個感覺好似好怪咁

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-6 19:05 發表 查看引用來源

係要顧儀表o既話早就fail 左啦!
塊野應該擺面前, 睇住自己受鞭果陣個樣先o岩喎
之前睇過一個系列o既咸片叫 spankee, 其中一套係做女o既俾阿媽打, 要趴得好定雙腳合埋, 唔可以側身或者分開對腳
女仔人家應有o既儀態嘛 扑扑扑前戲果d 捱打無所謂, rp 或者受懲罰o既鞭打就應該好似條女咁,
趴定定拮高個pat, 認真咁去感受鞭打o既痛o黎贖罪同埋承擔做錯o野應該要承擔o既後果
關鍵就係唔可以面露猙獰同埋埋怨o既表情

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-7 10:26 發表 查看引用來源

係要顧儀表o既話早就fail 左啦!
塊野應該擺面前, 睇住自己受鞭果陣個樣先o岩喎
之前睇過一個系列o既咸片叫 spankee, 其中一套係做女o既俾阿媽打, 要趴得好定雙腳合埋, 唔可以側身或者分開對腳
女仔人家應有o ...
即係要表現出好享受個樣?
真係來回地獄又折返人間喎咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆