上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.0k

加油師兄!慢慢寫唔洗急最緊要快!

加油師兄!! 加油師兄!!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 12:13 發表 查看引用來源
6點半左右真係喺約定既地方見到佢(我地由果晚口頭約好之後就無再講過,wechat都零聯絡。),食左媽咪雞蛋仔就去dup。去到個場,問我地係唔係按腳,我望一望C9,就答話我地想肩背,腳下次先,C9都跟住答,話腳都好,平時企得耐,不過近排肩 ...
最開心就係遇到喱啲知情識趣,又可以講笑互相抽吓水嘅C9

鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都差唔多9點,我心諗,如果而家食嘢就真係得食嘢,而且頭先佢都唔介意我望佢着衫,然後我就問佢,好唔好feel ?佢答我話唔錯,好耐冇推油,佢又反問我點,我都係話唔錯,我仲話頭先聽到佢d叫聲,而家硬硬地,佢又話佢都濕濕地,雖然我地似講笑,但係我都食住上話不如開間房,可以沖沖身,又可以feel下,我仲問佢洗唔洗買d野去食,佢都好風趣話去到食其他野,然後我地就去左開房。

回覆 444# Sennn 的帖子

恭喜師兄成功征服C9。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 23:48 發表 查看引用來源
鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都 ...
個c 奶都好直接答你,打洞成功👍👍

回覆 444# Sennn 的帖子

師兄好嘢👍🏻👍🏻👍🏻
私有化左就可以慢慢享受喇😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 11:48 PM 發表 查看引用來源
鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都 ...
戲肉來了,等到好心急

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 23:48 發表 查看引用來源
一包雞蛋仔頂一晚,真係有閪屌到飽🤣🤣🤣🤣

引用:
明知去屌閪隻獅狗仲著褲出嚟,點都要著條摟屌裙方便啲啦😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆