上一頁下一頁
發新話題

[米高庸筆&相集Part3完]三月珠海夜遊- 夜探蓮花路 - 情迷酒吧街 -色慾休閒桑拿

收藏  |  訂閱
568  44.4k

引用:
原帖由 我愛自由個悠 於 2008-4-11 04:46 PM 發表

甘您要開d啱我玩既團先得架 ... 開k團la ...:smile_40: :smile_40:

我帶多個fds俾您呃又點話丫 ...:smile_44: :smile_44:

橫掂都被人呃 ... 緊係搵個玩得開心d 既團la ...:smile_30: :smile_30:
多謝晒先喎! 下次俾個足金vip你做! 團費每人 $9999!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-4-11 04:47 PM 發表

多謝晒先喎! 下次俾個足金vip你做! 團費每人 $9999!
印度盾呀 ... 計一計 ..為人仔 ... 100WO .. 抵 ... 唔該10個會席丫 ...:smile_30: :smile_30:

我又想 join P

引用:
原帖由 我愛自由個悠 於 2008-4-11 04:53 PM 發表

印度盾呀 ... 計一計 ..為人仔 ... 100WO .. 抵 ... 唔該10個會席丫 ...:smile_30: :smile_30:
你咪傻啦! 喺大陸玩梗係收人仔啦!

咪學d傻佬連數都計錯仲走去屈人至得架!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-4-11 04:56 PM 發表

你咪傻啦! 喺大陸玩梗係收人仔啦!

咪學d傻佬連數都計錯仲走去屈人至得?
您都唔講清楚 .. 鬼知咩 ... :smile_45:

引用:
原帖由 我愛自由個悠 於 2008-4-11 05:00 PM 發表

您都唔講清楚 .. 鬼知咩 ... :smile_45:
講得太清楚點呃人呀?

回覆 #446 財神到 的帖子

又呃又呃:smile_34:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-11 05:13 PM 發表
又呃又呃:smile_34:
俾人篤爆左, 而家唯有明呃啦!

回覆 #448 財神到 的帖子

死跑腿:smile_40:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-11 05:16 PM 發表
死跑腿:smile_40:
死老襯! :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆