上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 21:43 發表

例如用乜软件拍qq呀~~~你要吗???:smile_38:
吹水區多數講近期扣到咩女  :smile_38:
我現在都係用普通果隻就算
知道她人在那也沒什麼用的喔

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 21:43 發表

例如用乜软件拍qq呀~~~你要吗???:smile_38:
我就真係未拍過...:smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 09:50 PM 發表

吹水區多數講近期扣到咩女  :smile_38:
我現在都係用普通果隻就算
知道她人在那也沒什麼用的喔
我拍左有几条片
全部q女除3....挖西:smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 09:51 PM 發表

我就真係未拍過...:smile_30:
有好多乔秒......拍dq女除衫:smile_38:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 21:58 發表

有好多乔秒......拍dq女除衫:smile_38:
咁就要教下細路啦  :smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 21:20 發表

亂add呀?
真係比我釣到條呀

會上樹的魚 :smile_30:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 21:56 發表

我拍左有几条片
全部q女除3....挖西:smile_30:
你唔好用"挖西"依兩個字啦,好似好痛咁,用自摩我明架啦~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 22:06 發表

真係比我釣到條呀

會上樹的魚 :smile_30:
乜春魚先~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 22:07 發表

乜春魚先~~:smile_30: :smile_30:

肥魚一條   :smile_39:   傷心

之前果件又話自己好醜好自卑(不過我都信,因為試過有條女話自己好醜,我以為是假點知一開,唔夠一秒我黑了她):smile_13:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 10:06 PM 發表

你唔好用"挖西"依兩個字啦,好似好痛咁,用自摩我明架啦~~:smile_30: :smile_30:
真系挖架......仲用青瓜:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆