上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 01:43 PM 發表
你個隻今季跑左咁多場,你唔怕咩,而且上次最後100開始腳仔軟喎..:030:
:071:跑完你就知:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 01:36 PM 發表

邊個夠我快:071:
無人夠膽同我搶
搶果隻死果隻:096:
等都要等到我慢慢埋欄啦:097:
3、4叠,繼而失控:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 01:48 PM 發表

3、4叠,繼而失控:096:
去左黃泥涌.?? :084:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 01:49 PM 發表

去左黃泥涌.?? :084:
再奔往時代廣場:071: 杜利萊向群衆做出勝利手勢:098: :097:
vicky就嬲到電腦都掟爛:084:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 01:54 PM 發表

再奔往時代廣場:071: 杜利萊向群泷做出勝利手勢:098: :097:
vicky就嬲到電腦都掟爛:084:
到時你隻w追到至講啦:026:
食硬你

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:01 PM 發表

到時你隻w追到至講啦:026:
食硬你
講下笑姐:071:
我隻W唔到好多人出事:044:
我都有底線,二十以上,十幾買d算

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 02:07 PM 發表

講下笑姐:071:
我隻W唔到好多人出事:044:
我都有底線,二十以上,十幾買d算
當然明啦:041:
下下話自已果隻大熱執硬而唔理其它環境因素
我都費事同佢講多啦:026:
第三應該有
雖然騎師同馬房都有鬥志而馬主又出二件
但騎師同馬房內裡有好多問題外人唔無了解:035:
10幾蚊就真係要諗清楚啦:122:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:15 PM 發表

當然明啦:041:
下下話自已果隻大熱執硬而唔理其它環境因素
我都費事同佢講多啦:026:
第三應該有
雖然騎師同馬房都有鬥志而馬主又出二件
但騎師同馬房內裡有好多問題外人唔無了解:035:
10幾蚊就真係要 ...
P就從未擔心過,但都要有$12-13起步先得,
有跌馬唔出閘風險,唔同買股票,渣到冇:044:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 02:28 PM 發表

P就從未擔心過,但都要有$12-13起步先得,
有跌馬唔出閘風險,唔同買股票,渣到冇:044:
衰佬...買正隻811就真係要等浮番上水面....輸住黎賭....:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-30 02:31 PM 發表

衰佬...買正隻811就真係要等浮番上水面....輸住黎賭....:096:
所以第1場都咪話唔凶險...:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆