上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 TRD200 於 2006-9-20 10:50 PM 發表
而家紐記+1係2.35...
咁不如平均注碼買主客和o既和同客.....只要利記唔win.....咁就有3.45-6倍o既分頭....咁唔係更好咩??
呢個係另一個做法,但要細心諗,假設性地輸了,你輸的是2條飛,如果只買一注都只是輸一注,如果平均注碼咁買法,收錢既都係得一條飛,因為開和冇客,所以值搏率巴打既提議不是不好,但回報小左!:005:

引用:
原帖由 一擲千金 於 2006-9-20 10:43 PM 發表
小弟11點半前無得上啊 慘慘
不怕,下次還有機會!:005:

你开了MSN吗?

引用:
原帖由 memoryshop 於 2006-9-20 10:54 PM 發表
我想問下西兄一點足球既事~~~

利記點解唔咁沉既~~?

係沒運(我成日見到佢有好多波中柱)~~

係隊波沒態(世杯後遺)?~~

定係其他因素?

如果今晚被西兄所料~~利記又失分,爭標路途就慘~
一隊波好多因素,巴打所講只是其中一部份,還有一些外圍因素,球員鬥志等等,所以一場波好多變化!無論我是否說中,利物浦在爭標路途一早都沒了,所以由外國盤口可看得出來,爭標路途贏聯賽錦標係好冷落,今年只會是曼聯和車路士之爭,雖然而家大致上都係呢2隊好,但係係外國已經開咧前大把人落重注曼聯會贏得最後冠軍,所以反映到一樣野,就係佢地自己人都睇唔好呢隊波,千奇唔好對佢有過份奇望!:005:

我不會叫你波神﹐這名字不好聽﹐我要稱你叫﹕“超級波壇研究生”
扮兄你好西利啊。。。。。。。。我等你今晚1點﹐大家研究利物補VS紐卡索

引用:
原帖由 laiwoonhow 於 2006-9-20 11:01 PM 發表
你开了MSN吗?
現在在公司,沒開到喔!:005:

引用:
原帖由 sokui2020 於 2006-9-20 11:10 PM 發表
我不會叫你波神﹐這名字不好聽﹐我要稱你叫﹕“超級波壇研究生”
扮兄你好西利啊。。。。。。。。我等你今晚1點﹐大家研究利物補VS紐卡索
有點誇張,不是西利,只是有一點運而已,小弟都希望到時可同巴打一起研究!:005:

西兄請問你今晚約幾點出分析呀?

这末夜了,你还没回家吗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆