上一頁下一頁
發新話題

[係性定係愛系列] 報答正義男上篇#1,下篇P.30 #444, 22/2 #824 走甜後記 P.55

收藏  |  訂閱
1.1k  63.0k

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-1-27 11:57 AM 發表 查看引用來源

好幸福
我就無你咁歎...
咁你做咩呢CHING:smile_14:

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-27 12:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈我唔係招陪訓WO~:smile_13:
我知阿:smile_o13: 我只係表示我有呢個功能存在姐XD~:smile_o13::smile_o13:
等緊收工, 星期六返半日._.

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-27 11:35 發表 查看引用來源

陪瞓?哈哈  你就想
都幾想

自從果日係車到幫佢口交之後  都有KEEP住聯絡
好快佢就問我幾時同佢有埋下半場  佢話好掛住人地個咀喎 因為佢話未試過俾人含到射

下?成30歲人未試過?:smile_14:

我心入面充滿黑人問號 :smile_41: 不過後尾先知佢唔係吹水  

識耐左 大家做既野愈來愈SWEET  都唔係凈係性既:smile_40:  反正佢同我都係單身  大家互相慰藉大家都好

我最欣賞佢好中意俾我睇佢做占果陣個樣   成日問我佢大唔大隻呀  胸肌夠唔夠大?
練大D俾你訓上去俾多D安全感你等等:smile_o05:

而且每次出街都一定一早係我屋企附近等我 諗起都好SWEET :smile_o06:
但係始終驚自己真係中意左佢  所以雖然係好冧  但係我刻意壓制對佢既態度  其實都幾矛盾:smile_13::smile_13::smile_13:

介紹下正義男先 果陣佢29歲  但係之後識耐左知道原來佢同時都係一個離婚男:smile_44::smile_44:

佢父母一早要佢同一個唔太中意既女仔結婚  果陣佢先23歲  後尾都係好唔夾
所以2~3年後就離婚了  :smile_43:

佢話最好彩就冇小朋友 事實佢亦唔會想要 佢話佢同前妻做都唔夠5次  次次都好安全:smile_34:  

就係唔想有咩意外  不過依個經歷令佢唔係好敢再識女仔 因為佢23歲就結婚
以往拍拖經驗都唔多 但係果陣我諗  佢先廿頭就咁樣其實幾慘  :smile_27::smile_27::smile_44:

但係佢都好叻仔 離婚之後自己搬左出去 有次佢問我想去邊 我話你話事
跟住就去左九龍塘 我心諗做咩突然咁樣:smile_o04: 我唔去時鐘架
點知原來係佢屋企:smile_o05:

唔好意思吹水太多 就快到正題 我知有CHING等左好耐:smile_o05:
有日下晝放學後佢接左我就去左買野上佢屋企整  

佢成日都話自己唔係一個好老公但係就一定識照顧人 :smile_o06:
依D有經歷既男人其實好吸引 所以果晚我就決定俾埋下半場佢…….:smile_o05:

煮左飯食左 飲D酒  大家都有D微醺  有D熱  燈光又柔和  氣氛開始濃烈:smile_40::smile_40:
我地坐係梳化 我伏係佢到 佢攬住我 講左上面D野我知:smile_38:
慢慢大家就開始錫  由開始輕淺咀唇 變左法式濕吻 鍚左好耐 邊鍚邊係到講野 大家個咀冇離開過

佢話好中意女仔頭髮D香味同體香

我有嗎?

梗係有....仲好好聞

跟住就互相幫大家除衫 由於係夏天既關係好快就除哂  見到佢身體  

俾我想象中更FIT  我訓左係梳化  
佢壓住我鍚:smile_o09:  由咀錫到去耳仔  再到頸 之後佢就攻擊我波波  

MIMI一早已經硬左  俾佢係到啜就更加興奮  我開始呻吟起黎…

唔好嗌成咁 我已經好硬
聽完佢咁講我笑左 咁我唯有忍下 盡量唔嗌咁大聲啦~哈哈:smile_o10:
俾佢啜完我波波一輪之後佢想舔妹妹  佢除埋我條底底  就開始舔  同B先生比  

佢的確係生疏D  不過這不是重點  佢慢慢用埋手指  我又嗌大聲返
後尾佢仲捽埋人地豆豆所以我就高潮了  我成個人好熱好紅 :smile_o05::smile_o05:

佢又再壓住我錫我 錫左一陣之後我叫佢訓起到  到我扒係佢身上
做返頭先佢對我做既野 我錫佢個咀 再吹下舔下佢耳仔 俾佢享受下:smile_o09::smile_o09:
慢慢錫到佢喉核 佢鬚唔多所以OK的  再到佢鎖骨  我隻手就係到摸佢MIMI
又俾我摸到硬哂 而且佢JJ已經頂到我實一實

我鍚佢心口之後就到佢兩邊胸肌同MIMI  啜下舔下 有時仲啜住咁拉下佢MIMI
佢嗌左出黎~成個突哂出黎~之後錫到佢個肚  呵下氣
佢JJ已經想穿過條底底走出黎咁滯  龜頭露左出黎 咁我唯有除左佢 不過專登整到佢JJ彈出黎

嘩  成條彈出黎既  底褲濕左DD喎
佢對於我咁講好尷尬 哈哈  咁我唯有幫佢舔哂龜頭D汁汁 :smile_o09::smile_o09:
首先當然係錫下同啜下  之後再慢慢放入口  佢開始抖大氣  含到咁上下就打橫舔下  

再逗下佢對波子  之後到佢最中意既深喉  一含到底 又叫左出黎 :smile_o01::smile_o01:
不過今次冇俾佢口爆  今次冇含咁耐 因為我知再含佢一定射 佢唔俾我再含

公主抱咁抱起左我去佢間房:smile_o05::smile_o05:
一入到房佢拋左我落床 發生左段插曲  就係佢醒起D套係車到  

D套好似係車到 我而家落樓下拎…
你地可能覺得佢係特登 不過我覺得佢好可愛:smile_o09: 唔通要佢係個咁既狀態去拎咩  

而且我自己都準備左  冇錯  我果日有套係身  哈哈  總之佢搵左之後我起身幫佢戴  
戴左之後我又含多2下  因為軟左DD  之後到我訓低  佢就拉我對腳埋佢到  
對準我妹妹咁慢慢入黎

好暖…點解咁緊
哈哈梗係啦 其實都已經好熱 佢慢慢咁入 最尾成條入哂 我地男上女下咁做:smile_o05:
佢邊插我邊啜波波 跟住又錫咀同頸 我好享受咁樣俾佢入 嗌得好大聲

可唔可以嗌我個名?
基本上佢有咩要求我都俾佢  嗌名依D好小事啦哈哈 :smile_o01::smile_o01:

不過嗌左冇幾耐佢就停左抖左下大氣  原來係差D射 :smile_o10:

咁佢就叫我起身扒係到俾佢狗仔式  依個POSE係入左D  佢亦好ENJOY咁入  

入入下佢成個伏係我背到搓我波波  搓到波波紅哂  之後佢就抆返出黎  
抱起我插 我攬住佢  佢帶我成屋走  
又行去廳又行去門口咁  真係曳  不過大隻係唔同D既:smile_o05::smile_o05:

插到差唔多佢就抱返我去房 男上女下咁加速插我  我亦都享受俾佢咁激烈既抽插  

因為應該幾分鐘後就有結果  我地攬實大家  出哂汗咁  我嗌得太大聲佢又錫咀咀變左唔唔聲 :smile_o09:
跟住我又嗌下佢名  果然嗌左幾聲佢就射左  哈哈
射左好多下 拎返出黎睇果陣個套滿哂  佢d精仲好熱  

話佢射咁多跟住佢個尷尬樣又黎
成間房都係我地D汗味同做愛既味道:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

做完我就訓左係佢心口到休息下…..:smile_o06:之後就去沖涼喇…..

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-27 05:12 PM 發表 查看引用來源
好快佢就問我幾時同佢有埋下半場  佢話好掛住人地個咀喎 因為佢話未試過俾人含到射

我心入面充滿黑人問號 :smile_41: 不過後尾 ...
睇完篇野, 想俾你服侍下:smile_o10:
((感覺有人打完篇野都會濕濕地:smile_o13:因為好詳盡
不過我係瘦既男仔 sad~

引用:
原帖由 小Tbaby 於 27/1/2018 12:10 發表 查看引用來源

咁你做咩呢CHING:smile_14:
差錯腳整親...
隻腳痛到行一少步都好q痛...

引用:
原帖由 小Tbaby 於 27/1/2018 17:12 發表 查看引用來源

我心入面充滿黑人問號 :smile_41: 不過後尾 ...
可惜唔係每個女仔都鍾意大隻嘅男仔...

引用:
原帖由 angelking89 於 2018-1-27 05:30 PM 發表 查看引用來源

睇完篇野, 想俾你服侍下:smile_o10:
((感覺有人打完篇野都會濕濕地:smile_o13:因為好詳盡
不過我係瘦既男仔 sad~
哈哈冇wo  有人話中意睇有鋪排丫ma~

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-1-27 05:34 PM 發表 查看引用來源

差錯腳整親...
隻腳痛到行一少步都好q痛...
冇咩事丫ma  休息緊?

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-1-27 05:36 PM 發表 查看引用來源

可惜唔係每個女仔都鍾意大隻嘅男仔...
各花入各眼啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆