上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

點會呢,你咁正!我繼續係到支持你呀

果晚果位男士係第一次見面?
引用:
原帖由 akitty 於 22/11/2017 06:30 AM 發表 查看引用來源
早晨,甘多位師兄。。
我以為個post會沉左既添。
點知上來望望,又係返第一頁咼。。
雖然無其他人留言:')
可能因為返工關係我少左係呢度。
同埋我最近無咩點打野,加上我啲相已經吾可以帶給我票源了:')
...

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-22 06:30 AM 發表 查看引用來源
早晨,甘多位師兄。。
我以為個post會沉左既添。
點知上來望望,又係返第一頁咼。。
雖然無其他人留言:')
可能因為返工關係我少左係呢度。
同埋我最近無咩點打野,加上我啲相已經吾可以帶給我票源了:')
...
師妹唔好停呀,我日日都等緊妳出新post架😆

所以你要定期放相呀:smile_47:

嘻嘻~有呀。。又換左啦。
今次張相夠吾夠大隻呢?
其實我只係舉起左幾下影張相扮下野乍。
真係好q重。。
今晚無咩做,可能夜啲我會打返早2日約會既野出來更新既

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-22 08:40 PM 發表 查看引用來源
嘻嘻~有呀。。又換左啦。
今次張相夠吾夠大隻呢?
其實我只係舉起左幾下影張相扮下野乍。
真係好q重。。
今晚無咩做,可能夜啲我會打返早2日約會既野出來更新既
so strong!!!!

一個溫馨提示啦,有啲野,唔好太過到details, 咁真實啦。容易地比人match到妳係阿水。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-23 06:29 AM 發表 查看引用來源
一個溫馨提示啦,有啲野,唔好太過到details, 咁真實啦。容易地比人match到妳係阿水。
嗯。。知道啦。。中涼兄。。
本來諗住更新既。點知尋晚就訓著左吾記得左打。。
師兄們會原諒我嫁呵?

見到靚女...點捨得嬲喎,見到你頭像,點會唔原諒你呀
引用:
原帖由 akitty 於 23/11/2017 07:16 AM 發表 查看引用來源

師兄們會原諒我嫁呵?

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-23 07:16 AM 發表 查看引用來源

師兄們會原諒我嫁呵?
唔緊要, 琴晚涼涼地係好瞓d. 唔好唔記得我地就得啦

今日,我撞返我個舊情人。。。
者係曾經我講過係婚宴後同佢啪啪啪左一獲嗰個男人。。
我無同佢打招呼,只不過見到佢就諗起以前既小小事,
想打出來者。。

都好多年前啦~
個陣時第一次拍拖,甘好多野都係第一次試。。
甘當時又吾可以隨便話帶返屋企過夜就過夜甘樣。
甘情侶間止於攬下錫下。。
拍左2個月度,由於又無得上屋企,
於是佢就諗住plan個星期六日假期既時候去長洲住2日一夜。。
當佢甘講既時候,其實我都有心理準備係會發生啲野嫁啦。

果日下午去到長洲,梗係立即去搵渡假屋先啦~
無錯,我地係去到先搵渡假屋。。
搵得來上到房,都預左無得挑剔啲咩野。
放底野就出返去行下長洲甘樣。。
個陣好sweet嫁。去到邊都拖住行到邊。。
夜晚返到去渡假屋。。
我地坐左係張床度。。
個陣電話都未出android機智能電話。。
我好記得我都係用緊sony walkman系列個啲推機乍。。
突然間,我地坐係床度,大家deadair左。。
靜到好似蚊飛過既聲都聽到甘。。
然後,我地攬埋左一齊錫錫。時間好似停頓左甘樣。
真係一路攬一路錫嫁乍,無再手多多摸第二度。。

錫錫下,我推開左佢,我話我去沖涼先。。
我以為佢會跟埋來一齊沖,但佢無。
我關左門但係我無鎖到,不過佢直到我沖完為止都無入過來,
聽聲好似連行過來浴室邊都無行過來,一直係床度。。
沖完涼,其實我猶豫左一下,
我應該就甘行出去,圍條毛巾,定係著返睡衣出返去呢~

最後我都係選擇著返睡衣出返去。。
我個陣都係簡著左件大少少既tee加短褲。
然後輪到佢去沖涼,
結果我都一樣無去偷睇佢沖涼,
男仔沖涼果然都好快就沖返出來。。
沖完涼出返來,佢就話訓教啦。~

應該係由個陣時開始呀~
我都係鐘意訓住男仔隻手,隔住枕頭都得,
男仔係我後面側身訓,另一隻手又可以攬住我甘訓
只要吾怕我啲頭髮拮到佢。
甘樣訓我真係覺得好有安全感。
訓訓下,其實我訓吾著既,
我以為我地甘遠路程來到,終於可以第一次一齊訓。
什至我都做好曬心理準備,但咩都無發生度。

去到半夜,吾知係佢無訓度定半夜醒左,
我知道佢離開過,但好快又返來,應該係去廁所呱。
然後我就feel到佢隻手有所動作啦。
我當然係繼續扮訓比機會佢啦,無理由當時由我做主動嫁。
而家可能我主動騎左上去嚕。。

佢維持返一直以來既姿勢,左手放返係枕頭底比我訓,
然後訓返係我後面,右手放左上我肚仔度。
慢慢甘,吾知係咪試探緊我會吾會拒絕。。
佢係後面,慢慢甘由耳仔邊一路吹氣一路錫到落我條頸,
右手本來放係我肚仔度,都向上伸,放左係我胸上面。
再來,又伸返向下,掀起我件tee。
伸左入衫裏面,一手揸住我個胸。。
大家都係青頭仔,突然間被男仔摸覺得好興奮。
我擰轉身,同佢對望,然後濕吻。
佢隻右手繼續係度揸我個胸。
揸左無內,佢就爬左起身壓住我,
一隻手揸我胸,另一邊就係甘錫我胸。另一隻手亦都隔住我條褲摸緊我。
突然間停一停,我地互相都喘曬氣面紅耳赤。
然後互相幫對方除衫。
大家第一次係黑暗中赤裸相見。。
佢捉住我對手去摸佢小棒棒,
然後教我應該點樣摸,點樣chok。
最後要我跪係床到第一次幫佢吹,幫佢口交。。
跪下吹下吾知點解會變左姿勢,變左我係上佢係下係度69。。
我初時好抗拒,覺得好污濁,但都係拒絕吾到佢。。

最後佢放返我落床。。
我其實已經濕曬,
佢問我可吾可以入去,
我問返佢有無套套。。
佢答我無。。
佢本身諗住即刻仆出去碼頭間7仔定惠康買套。
但我最後攬住左佢,吾比佢出去。。
我話我地又吾係只得呢次機會,下次囉~
然後我地就甘光豬攬住訓。。
第二朝早起身,我再幫佢含多次
今次佢邊打飛機我邊含邊chok。
最後射曬係我面度
然後我地去左東灣泳灘。。
我地一齊係沙灘玩水,著泳衣比佢睇。。
玩完最後就離開長洲嚕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆