上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.4k

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

出晒水啦:smile_o05:,不過仔仔一向算溫柔,我食佢多d..:smile_o01:
溫柔有溫柔既好:smile_o06:我都係算溫柔派:smile_o10:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 06:03 PM 發表 查看引用來源
細佬E俾我又奶又啜,變到好活躍甘跳下跳下,佢一跳我就擔入口含住,用條脷係龜頭打圈,由於我手郁吾到,只可以用口追住佢碌野J嚟含,E有時又突登將碌J高吾俾我,令我擔吾到,就好似玩麻鷹捉雞仔 ...
睇到有反應啦:smile_47:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2-7-2016 06:04 PM 發表 查看引用來源
溫柔有溫柔既好:smile_o06:我都係算溫柔派:smile_o10:
有時太溫柔。

引用:
原帖由 除我喜歡 於 2-7-2016 06:04 PM 發表 查看引用來源

睇到有反應啦:smile_47:
咩反應先:smile_o04:,吾好話軟晒喎。。:smile_o06:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 06:03 PM 發表 查看引用來源
細佬E俾我又奶又啜,變到好活躍甘跳下跳下,佢一跳我就擔入口含住,用條脷係龜頭打圈,由於我手郁吾到,只可以用口追住佢碌野J嚟含,E有時又突登將碌J高吾俾我,令我擔吾到,就好似玩麻鷹捉雞仔 ...
中出真係好似正好多:smile_o06:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 06:11 PM 發表 查看引用來源

有時太溫柔。
但我溫柔得黎會打PATPAT咬LIN:smile_o10:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2-7-2016 06:14 PM 發表 查看引用來源
中出真係好似正好多:smile_o06:
甘又吾會個個俾中出嘅

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2-7-2016 06:14 PM 發表 查看引用來源
但我溫柔得黎會打PATPAT咬LIN:smile_o10:
佢只會好溫柔甘搓我對波,含住粒lin:smile_o03:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 06:12 PM 發表 查看引用來源

咩反應先:smile_o04:,吾好話軟晒喎。。:smile_o06:
硬如鐵

support,寫得唔錯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆