上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.4k

c姐都唔似生過,勁

wow i lile it, support sister ;)

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2014-7-28 05:26 PM 發表 查看引用來源
其實的人出去偷食..
都係對方比唔到飽飯食...
如果果方面OK...都唔需要去搵食:smile_o06:
所以我係感情行先嘅,都唔期望佢床上表現好勁,因為佢以前拍拖時都係一般,點知咁多年冇見人會變成咁。
我以前拍拖試過一個40幾,都冇快成咁!

引用:
原帖由 IGotYou 於 2014-7-28 10:00 AM 發表 查看引用來源
其實師姐會唔會經過嗰次不愉快嘅經歷後,都會心思思想開始出嚟偷食呢?你知你身材咁正,宜家有好多師兄排住隊想認識你。
其實同𡃁妹比邊算正,如果偷食嘅對象會比到拍拖嗰種feel就真係有d想,不過應該好難遇到!

引用:
原帖由 節食有難度 於 2014-7-28 05:57 PM 發表 查看引用來源
c姐都唔似生過,勁
你節食有難度呀?
其實肥唔肥都有d天生,我以前食野多過d男同事,但都係100零磅,宜家就唔敢食咁多,一於做運動啦,介口又好辛苦嘅!

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-28 09:33 PM 發表 查看引用來源

所以我係感情行先嘅,都唔期望佢床上表現好勁,因為佢以前拍拖時都係一般,點知咁多年冇見人會變成咁。

個人體質問題啦

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-28 09:38 PM 發表 查看引用來源

其實同𡃁妹比邊算正,如果偷食嘅對象會比到拍拖嗰種feel就真係有d想,不過應該好難遇到!

要既總會搵到

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-28 09:38 PM 發表 查看引用來源

好同意,無feel,食完可能會後悔

食我啦

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-28 09:33 PM 發表 查看引用來源

其實年紀越大,應冇咁快射

可能你太索又或佢太耐冇做又或者他不懂控制節奏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆