上一頁下一頁
發新話題

[過200了lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex lol

收藏  |  訂閱
3.1k  145.0k

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 03:36 PM 發表 查看引用來源

你引佢, 定佢引你先~~~ :smile_44::smile_44:
睇吓點?  半年冇見其實我唔知佢點XD 或者佢有女朋友, 咁就咪啦XD!

其實有啲野, 真係好奇怪,
當初同佢一齊,  但敵不動我不動, 明知佢想要, 我都唔出聲XD
散左先覺得好晒料XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 03:39 PM 發表 查看引用來源

睇吓點?  半年冇見其實我唔知佢點XD 或者佢有女朋友, 咁就咪啦XD!

其實有啲野, 真係好奇怪,
當初同佢一齊,  但敵不動我不動, 明知佢想要, 我都唔出聲XD
散左先覺得好晒料XD
年紀唔同, 心態唔同

又或者, 當失去才學懂珍惜

人就係咁~無咩咁奇怪

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 03:41 PM 發表 查看引用來源

年紀唔同, 心態唔同

又或者, 當失去才學懂珍惜

人就係咁~無咩咁奇怪
咁你都啱既, 冇左既野總比現有既野好XD
未有既野又比現有既好...
頂咁即係點? 現有既就冇樣好lol!!!哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 03:44 PM 發表 查看引用來源

咁你都啱既, 冇左既野總比現有既野好XD
未有既野又比現有既好...
頂咁即係點? 現有既就冇樣好lol!!!哈哈
現有既...總比沒有好 :smile_30::smile_30::smile_30:XD

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 03:46 PM 發表 查看引用來源

現有既...總比沒有好 :smile_30::smile_30::smile_30:XD
XD 可惜我而家係乜都冇

說好的論文呢, 你仲唔做, 係咪想出去玩都要心掛掛份功課啊? :smile_45:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 03:47 PM 發表 查看引用來源

XD 可惜我而家係乜都冇
係前面, 你肯行前伸手就執到 :smile_34:

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 03:47 PM 發表 查看引用來源
說好的論文呢, 你仲唔做, 係咪想出去玩都要心掛掛份功課啊? :smile_45:
論文既野...頹有頹做既啫XD

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 03:48 PM 發表 查看引用來源

係前面, 你肯行前伸手就執到 :smile_34:
老細定前度先XD

大大力支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆