上一頁下一頁
發新話題

痛楚與快感-- With SP

收藏  |  訂閱
725  47.1k

Very good

good I wanna try

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:55 PM 發表 查看引用來源
我個POST 講到咁明..你都估唔到咩...咩叫原配呢..:smile_14::smile_14:

原配拼音:解释:
①第一个妻子:他的原配|她是原配所生。 ②第一次结婚的:原配夫妻。
頂妳:smile_03::smile_03::smile_03:
咁上網講嘅嘢,未必一定全部係真架嘛:smile_04::smile_04::smile_04:
咁妳應該都唔細架喇喎

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:59 PM 發表 查看引用來源

年輕時同大個咗d心態其實好唔同喇
以前同女友去街,有人望佢我都想屌7人,但依家如果有人望女友嘅話,大家都會興奮
我又一直都冇E D FEEL :smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 02:00 PM 發表 查看引用來源

頂妳:smile_03::smile_03::smile_03:
咁上網講嘅嘢,未必一定全部係真架嘛:smile_04::smile_04::smile_04:
咁妳應該都唔細架喇喎
你指上圍AR........:smile_38::smile_38:  

未到30 LAW :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 02:11 PM 發表 查看引用來源
我又一直都冇E D FEEL :smile_13::smile_13::smile_13:
真係好因人而已,有d人真係好中意俾人視姦,會俾人睇到濕哂

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 02:11 PM 發表 查看引用來源
你指上圍AR........:smile_38::smile_38:  

未到30 LAW :smile_13::smile_13:
我會將兩句連成一句,上圍未夠30

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 02:14 PM 發表 查看引用來源

我會將兩句連成一句,上圍未夠30
HAHAH ~~~ 30..未免太少了吧....:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 02:13 PM 發表 查看引用來源

真係好因人而已,有d人真係好中意俾人視姦,會俾人睇到濕哂
做人真實D 好......:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 02:18 PM 發表 查看引用來源
HAHAH ~~~ 30..未免太少了吧....:smile_13::smile_13:
未發育

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 02:20 PM 發表 查看引用來源

未發育
:smile_46::smile_46:  你中意D 發育唔健全果D ...OR 中意D 發肉多D AR

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆