上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

大哥真好,有想念小弟,可惜時間唔許可,但唔緊要.....我......唯有出力推呀:smile_38: :smile_38:

couplescrazy  兄. 見到其他ching 睇過你的相, 都話正, 我都想要你老婆...的相.
可否send 比我打砲. 無以為報推到頂.

今日股市跌1200點,真係冇眼睇,反正今日天氣好,下午索性唔睇市,同老婆郊遊去!!!

去到郊外地方真係唔同d,雖然都係熱,但係有陣陣清風,好舒服,係估唔到閒日既下午竟然都唔少人行山喎

今日老婆著左件少少透開胸衫加條裙仔,裡面係套see thru bra + t back,件開胸衫開左幾粒鈕,睇到個bra 2個cup中間條連接位,視覺效果勁正,我地沿住行山路線一路行,沿途風景實在太靚,對眼一邊睇風景,隻手一邊摸住老婆個pat pat,真係好爽

一路行我對手其實冇停過,一時拉高裙後面摸pat pat,一時拉高前面摸妹妹,但係又要偷偷地做喎,因為真係人來人往,果種"偷"既感覺好強烈,未行到一半老婆已經濕晒,有一下我撩開條t back 摸佢粒豆豆,轉頭有人放返低啦,點知老婆仲係面容扭曲喎,咩事呢?

我:老婆我都冇摸你,做咩咁既表情呀
老婆:(繼續面容扭曲) 條t back 呀....
我:條t back做咩呀?想我除左佢呀?(咸咸地淫笑)
老婆:(講不出的說話)t back 條帶.....剛剛好摸住妹妹呀.....仲hi住粒豆豆呀.....我冇晒力啦.....
原來係咁,我當然唔會令老婆錯過更high既機會啦,對手就伸左上對波波度係咁猜.....呢個時候聽到後面有人聲,我隻手即時加速,老婆覺得更加high,不過後面d人應該差不多到,係時候要放手

行行重行行,每當我地去到一d冇人既位置,動作就重覆,老婆條t back 已經濕晒,直到去到1個涼亭,風景極靚,我地都要休息下,當時個亭係有其他人在睇風景的,於是就搵個有樹遮住既地方坐低左,我當然唔會放過呢個機會同老婆露出影相啦,仲解開多幾粒衫鈕解放老婆對波波,一邊手楂一邊口啜,我就聽住好好聽既風聲加老婆既呻吟聲,忘我地繼續享受...突然間覺得背脊好似有對眼比人望住咁,原來有個鬼佬跑步行過望到我地!!!!  仲要企埋一邊扮睇風景,其實係睇我地!!!!  原本都有諗住繼續的,不過太陽開始落山,係時候要出發啦

行程繼續,途中仲係不停的摸pat pat / 摸妹妹 / 楂波波,2個晒左一個下午,熱上加熱,行左30分鐘後,去到另一處離開大路面對住個海既涼亭,呢個亭係我地10幾年前初拍拖時到過的,有我地甜蜜既回憶,今次重來,真係覺得好開心,兩公婆沉醉在回憶之中,講下講下咀起上來,今次真係忍唔到啦,對住個海拉高條裙就插啦,可能實在谷左好耐,加上環境太靚,唔夠10分鐘我就爆左,而老婆就噴到我條褲濕晒.....休息左一陣,我地就帶住好滿足既心情走啦

今次係老婆第1次影pat pat,各位有睇相既師兄覺得點呢?

ps 今個update寫得麻麻地(老婆都覺得係),可能實在係疲啦,大家多多包涵!!!!!

引用:
原帖由 Lindared 於 2011-8-6 12:38 AM 發表 查看引用來源
couplescrazy  兄. 見到其他ching 睇過你的相, 都話正, 我都想要你老婆...的相.
可否send 比我打砲. 無以為報推到頂.
多謝師兄捧場,不過請先睇post #1 紅色字~~~

couplescrazy 兄, 我未有相睇呀....我想要晒阿嫂的相.

引用:
原帖由 keung114 於 2011-8-5 11:59 PM 發表 查看引用來源
大哥真好,有想念小弟,可惜時間唔許可,但唔緊要.....我......唯有出力推呀:smile_38: :smile_38:
強仔,我同k哥講左叫佢send片比你,你搵佢啦!!!!

回覆 443# 的帖子

C兄比咗咁多好野我,對我咁好,我唯有現身加推!首次註冊留言post.

C兄係email留言話輕輕一露,轉頭看看相片,成個人pat pat放我眼前,亞嫂西毛又多引死人,睇完又硬一次!再回來細看過程,嘩,玩埋野戰,無得頂!

you and your wife are so crazy, but I like it

引用:
原帖由 tangbohu 於 2011-8-6 12:59 AM 發表 查看引用來源
C兄比咗咁多好野我,對我咁好,我唯有現身加推!首次註冊留言post.

C兄係email留言話輕輕一露,轉頭看看相片,成個人pat pat放我眼前,亞嫂西毛又多引死人,睇完又硬一次!再回來細看過程,嘩,玩埋野戰,無 ...
連你都現身支持,實在無以為報,唯有繼續影相.....:smile_15:

今次係pat pat 處女作,影得唔靚多多包涵呀!!!

支持師兄分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆