上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.9k

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-7 07:06 PM 發表 查看引用來源

都係少少姐,身材都無走樣呀......
自己知自己事喇,唔通肥騰騰肉肉酸酸貼出黎比你地笑咩:smile_o01: :smile_o01:
梗係獻醜不如藏x喇:smile_o05:

引用:
原帖由 小耀 於 2011-2-7 07:08 PM 發表 查看引用來源

大家都係1樣
老?肥?你同我講緊笑呀 哈哈B姐真係好玩得ha到
我3張中女黎架喇,依樣野我一向無隱瞞:smile_o05:
咁肥果d地方我唔貼出黎姐,費時你地嘔喇:smile_o16:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:15 PM 發表 查看引用來源

我3張中女黎架喇,依樣野我一向無隱瞞:smile_o05:
咁肥果d地方我唔貼出黎姐,費時你地嘔喇:smile_o16:
3張中女:smile_14: :smile_14:
你唔係1未尾2字頭嫁咩B姐:smile_14: :smile_14: :smile_14:
嘔?我唔信!!!!你俾我睇下我死都唔信!!!!

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:14 PM 發表 查看引用來源

自己知自己事喇,唔通肥騰騰肉肉酸酸貼出黎比你地笑咩:smile_o01: :smile_o01:
梗係獻醜不如藏x喇:smile_o05:
haha....唔會既,有時見得多同一樣野都無咩興趣啦,
有時變化下都唔錯呀

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 06:15 PM 發表 查看引用來源
我有份推薦架sexy妹~~~~~~~~~~~~~~
BB 又上黎拿…你一定有你份喇…無 bb 點成事呀…你係黎樹大家姐喎…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 06:46 PM 發表 查看引用來源

我拍馬比唔上sexy妹................我老喇,始終有小小肥
BB 好鬼衰架!成日係度話自己點差點比唔上人,其實你邊樹老波,你唔知我成侯 住你既咩…不過你忠心肯,唔比第2個騎之痳…

呢!家陣又整張咁索頭像我睇,你睇下你對車頭燈,真係2隻手+2隻腳渣落去都渣唔哂呀…衰鬼 BB....

引用:
原帖由 小耀 於 2011-2-7 07:18 PM 發表 查看引用來源

3張中女:smile_14: :smile_14:
你唔係1未尾2字頭嫁咩B姐:smile_14: :smile_14: :smile_14:
嘔?我唔信!!!!你俾我睇下我死都唔信!!!!
我都想:smile_o11:
總之我唔會post米芝蓮相喇~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-7 07:18 PM 發表 查看引用來源

haha....唔會既,有時見得多同一樣野都無咩興趣啦,
有時變化下都唔錯呀
咪攪.我面皮好薄咋~~~~:smile_o11:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 07:27 PM 發表 查看引用來源

BB 好鬼衰架!成日係度話自己點差點比唔上人,其實你邊樹老波,你唔知我成侯 住你既咩…不過你忠心肯,唔比第2個騎之痳…

呢!家陣又整張咁索頭像我睇,你睇下你對車頭燈,真係2隻手+2隻腳渣落去都渣唔哂呀 ...
好想有騎師POST睇:smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:35 PM 發表 查看引用來源

我都想:smile_o11:
總之我唔會post米芝蓮相喇~~~~~~:smile_o01:
你根本就係 唔好係我面前扮老啦xd
睇黎我又改改口先得 要叫你做B妹先岩你:smile_13:
我緊係知你唔會啦xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆