上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-15 01:38 PM 發表 查看引用來源

我淨係知佢係愛情發燒友咋  
是嗎???:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-15 01:21 PM 發表 查看引用來源
午安呀龍E:smile_38: 我想要個常餐…長長頭髮微絲細眼,粉紅細Lin的細乳云頂級青筋35D竹筍波配24幼腰十36豐滿羅十42吋修長幼腿,再加粉红嫰一字靚鮑,即叫即做2個鐘任砌:smile_o12:
哈哈.......cp廣告一樣.........龍兄一定會心微笑.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-15 13:45 發表 查看引用來源

E兄......你好......見笑了.....早兩年都有玩......我的相叫劣作......人家說的......鬆......郁.....蒙.......
現在玩照相..............跟玩車一樣.........是燒銀紙的玩意..........沒錢再投資..........兩樣都 ...
很耐以前都有跟人趁下,依家冇時間了,我都係低成本低製作,學你話齋係燒銀紙,不過現在好好多,吾啱可以de|ete,又可用電腦修改,以前成简非林可能得幾張得,好浪費:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-15 13:21 發表 查看引用來源
午安呀龍E:smile_38: 我想要個常餐…長長頭髮微絲細眼,粉紅細Lin的細乳云頂級青筋35D竹筍波配24幼腰十36豐滿羅十42吋修長幼腿,再加粉红嫰一字靚鮑,即叫即做2個鐘任砌:smile_o12:
哈哈哈 :smile_30:

部長

黎多份 ... 真水 走紋身 :smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-15 02:00 PM 發表 查看引用來源
很耐以前都有跟人趁下,依家冇時間了,我都係低成本低製作,學你話齋係燒銀紙,不過現在好好多,吾啱可以de|ete,又可用電腦修改,以前成简非林可能得幾張得,好浪費:smile_39:
我越來越......發覺.....我......跟.....你......好多地方很相似................:smile_13: :smile_13: :smile_13:

3441.........(((((((((((:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-12-15 01:39 PM 發表 查看引用來源
到時記住請曬哩度啲兄弟姊妹一齊同你賀賀

金仔~好耐矛見~你點睇個市呀:smile_53:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-15 01:21 PM 發表 查看引用來源
其實講口才~你同院長有得揮:smile_o12:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-15 01:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈.......cp廣告一樣.........龍兄一定會心微笑.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢講果種真係好難搵架~我搵左兩年都未搵到:smile_o05:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-15 02:02 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈 :smile_30:

部長

黎多份 ... 真水 走紋身 :smile_38:
你最近做咩咁感觸呀~去桑拿玩得吾開心咩:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆