上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.0k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-9 12:27 PM 發表 查看引用來源

不過叫佢做Amendment L/C是最快的.不明為何要轉BAND:smile_41: 有古惑
做鬼Amendment咩? 個客轉去中銀信用額又話末批

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 12:24 PM 發表 查看引用來源

就算有L/C....都未必放.....而家實在有太多假L/C......
一般LC過期,做Amend就可以...但現在放又死唔放又死

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 12:34 PM 發表
做鬼Amendment咩? 個客轉去中銀信用額又話末批
改做 T/T啦........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-9 12:11 PM 發表 查看引用來源

女的事難唔到你,反而工事就麻煩到你,情況與高佬剛剛相反

女都會煩架....高佬棋下咁多資源...唔同架...我一補可以清袋:smile_24:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 12:37 PM 發表
一般LC過期,做Amend就可以...但現在放又死唔放又死
你個客有沒fax俾你睇過張L/C申請表???

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 12:39 PM 發表 查看引用來源

改做 T/T啦........
宜家我就係想佢改TT

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 12:07 PM 發表 查看引用來源

本身 禾覺得你 算係鄉土 比較真誠既人:smile_o05:

不過 呢次禮說得太假 :smile_o10:
問心我真係有點不捨得你,不捨得你,仍須給你走 :smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 12:07 PM 發表 查看引用來源
他是會計精英...本來問你都得
我只係識計安全期

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 12:44 PM 發表 查看引用來源

問心我真係有點不捨得你,不捨得你,仍須給你走 :smile_o06:  
你每次比完小費同每個囡囡 都咁講 :smile_o10:

原來呢度臥虎藏龍 :smile_o06:

淨係得禾一個5色LC  

LA G :smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆