上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.3k

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 09:10 PM 發表 查看引用來源

我中文甘七號,英文跟你一樣,都是十七號:smile_o13:

你去哪裡考?

我去沙田蘇浙公學
我去華仁啊@@

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 09:29 PM 發表 查看引用來源

你另一半真幸福:smile_o13:
嗯咁本身我都鐘意,我都成日自己用震蛋架

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:28 PM 發表 查看引用來源

唔..........呢d無得逼,由佢la:smile_35:
咁,如果好似我地咁睇完即del呢,佢肯唔肯
唔肯....試過啦
諗住一步一步o黎
影下del下咁遲o的佢就肯save
點知都係唔肯:')

不過又可能好似拮佢patpat咁有一日佢突然自己提出呢

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:29 PM 發表 查看引用來源

我去華仁啊@@

你仲有幾多科考完呀:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

嗯咁本身我都鐘意,我都成日自己用震蛋架
豬姐講起remote蛋蛋我都已經買o左:smile_47:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 09:18 PM 發表 查看引用來源
嘩,風哥仔咁睇得起我= =
我冇咩經驗ja wo
只不過剛好試過青春和成熟的而已:smile_o05:
所以很能感覺到這2種女人的美

&

to 靚女bcm:謝謝你的誇獎,其實我有追開你d post,不過我係CD-ROM而已(別見怪
我同風哥 ...
哈哈~剛剛看見你的回覆,還打算再叫你快快分享你的經驗

想不到你自己乖乖說出來了~:smile_o11:

兩種都嘗過,你真幸福呢~:smile_o13:

難為我一種都沒有嘗過:smile_o08:

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2010-5-10 09:30 PM 發表 查看引用來源
唔肯....試過啦
諗住一步一步o黎
影下del下咁遲o的佢就肯save
點知都係唔肯:')

不過又可能好似拮佢patpat咁有一日佢突然自己提出呢
我覺得你搵次同佢吉patpat果時偷影,真係唔知架.
因為我上次同豬公背騎女上果時,我好happy咁un緊,
個死野原來拍左成三分鐘片我都唔知,
後來叫床叫到無氣諗住叫佢轉位,至稍到後面有閃光燈

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 09:25 PM 發表 查看引用來源

nono,海灘男人女人走光圖,係好耐之前用來欺騙人的圖
等人人以為有走光相睇
實際上係"男人女人都全部走光了"
即是沒人在的意思
broken gag:smile_o16: ~~~~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2010-5-10 09:31 PM 發表 查看引用來源
豬姐講起remote蛋蛋我都已經買o左:smile_47:
哎也我果個remote無電la要去配電

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:26 PM 發表 查看引用來源

你會唔會做mac記果d架la
老實說,我覺得m記是「賤工」:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆