上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.1k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:18 AM 發表 查看引用來源
禾正Q2x3頭關七場中胆中腳:smile_04: , 尾關萬能駒做胆,加州滿意跑第三 , 真激心.:smile_51:
禮巧狼

做咩5買PQ

尾門咁9冷

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 11:21 AM 發表 查看引用來源

有賭未遺書
高佬有料比我 ,到時你記得問我

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:10 AM 發表
但你要計下數喎,傢具又點?  禮金要吾要? 擺酒又要幾多? 湖南人有好多叔伯兄弟要你關照架, 你最好有張清單同佢說清楚..........首要你是装作在金錢上有點頭痛,不要讓她以為你很寬裕
一直以來都說沒有錢的......她都說返回深圳之後.....讀完書就找工作......一起供樓的.....一人一份......我都說過.....要是買女的話.....我都無可奈何.......

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:05 AM 發表 查看引用來源

禮削呢D 矛撚用

一生人5換幾次

削下自G同自G打3G

慳得仲多啦
我睇睇先啦.如果簡單既.就自己換.複雜既就搵人換.多謝師兄你的意見:smile_o09:

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

禮巧狼

做咩5買PQ

尾門咁9冷
禾從來唔玩pQ

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 11:12 AM 發表 查看引用來源

真係唔知.依家湖南都要咁貴:smile_35:
我隻大話精之前刀有同我講過,好似30萬左右...有相比我睇.裝修緊..落地玻璃...

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-25 11:02 AM 發表 查看引用來源

禾刀要:smile_o05:
禾刀相要貼屎...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 11:24 AM 發表 查看引用來源

我睇睇先啦.如果簡單既.就自己換.複雜既就搵人換.多謝師兄你的意見:smile_o09:
上網有教人換

係D業主討論區之類

可以搵下

大家不要誤會........老闆給我的.....未必會嬴......我不想大家輸錢.......以後我都不再提馬仔了......:smile_42:

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:20 AM 發表 查看引用來源
K松

禮 PM 齊歡唱 PLACE 比企(屎嗒龍)得啦

買一皮9企換屎桶 :smile_o03:

5中仲有回扣 :smile_o11:
齊歡唱一定吾要, 升班兼上次驘得水皮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆