上一頁下一頁
發新話題

一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
1.0k  85.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 11:38 PM 發表 查看引用來源

我並不認同被愛比去愛人幸福。
被愛,可以對愛你的人沒有感覺,當中你對愛你的人可以沒有愛
但去愛人,就算對方不接受,你的愛,自己係感受得到,係實在的
sorry... 你係咪講緊 HB 呀?

倒敍式ge開始 小公主努力keep住

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 11:38 PM 發表 查看引用來源

我並不認同被愛比去愛人幸福。
被愛,可以對愛你的人沒有感覺,當中你對愛你的人可以沒有愛
但去愛人,就算對方不接受,你的愛,自己係感受得到,係實在的
兩者都是有感情的..只是一邊比較重..一邊比較輕
但我真係覺得你要理性小小..
好簡單..我都清楚自己做緊咩..係成年人都會咁講自己
但女人永遠有感情呢家野左右到思想

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 11:00 PM 發表

我覺得我同HB既關係咩,其實都不重要,我開心就得啦。我都知道我對HB甘好,他係唔會晤要我,會keep我係身邊。我要的,就係甘簡單。可以在他身面,已經好幸福。有時候愛一個人,比被人愛更開心。我為HB ...
呵呵... 傻公主, >>><<< 都好信? 入面的人未必Apply 到妳身上啊....
我寧愿妳相信自己的感覺...

我句野唔見左GE ?

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-2 11:48 PM 發表 查看引用來源

sorry... 你係咪講緊 HB 呀?
如果你問我,我會話,HB都愛我。
如果你心目中有答案,又何必問我呢。

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-3-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

兩者都是有感情的..只是一邊比較重..一邊比較輕
但我真係覺得你要理性小小..
好簡單..我都清楚自己做緊咩..係成年人都會咁講自己
但女人永遠有感情呢家野左右到思想
不用擔心我。

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-3 12:10 AM 發表 查看引用來源

不用擔心我。
早 d 訓啦, 你唔好病呀, 仲要見 HB 啊
:smile_o06:

引用:
原帖由 antonton 於 2010-3-2 11:56 PM 發表 查看引用來源

呵呵... 傻公主, >>>
我知道你地關心我,但我係唔會放棄HB的。
我係一個好需要愛的人
HB比到我...愛的感覺
我愛,故我在....感覺到我的全在

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-3 12:13 AM 發表 查看引用來源

早 d 訓啦, 你唔好病呀, 仲要見 HB 啊
:smile_o06:
我病病地阿,希望無事啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆