上一頁下一頁
發新話題

中山 首間五星級國際品牌酒店 & 仁K 2 / 3天團

收藏  |  訂閱
488  17.4k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 11:48 PM 發表
英文5識石岐話你又聽5明
你究竟喺中山定獅子山開團架  
無辦法,晚輩才疏學淺,多謝前輩提點

引用:
原帖由 aky611 於 2009-12-6 23:46 發表 查看引用來源

車車會長

晚上好呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
禾巧省你喔憶蓮:smile_o09:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 11:49 PM 發表

唔係可以點答.:smile_45: ...晚輩一定要尊重前輩,有事起來,唔幫都唔好踩多腳:smile_30: :smile_30:
唔好口口聲聲就叫我地前輩.....就辦細路喎:smile_o10:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-12-6 23:49 發表 查看引用來源

車車會長

你唔好貢嚇佢啦:smile_30:

中山都叫做人潔地寧既地方啦 ( 唔發生事既時候 )
憶蓮禾巧省你:smile_o09:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 23:54 發表
憶蓮禾巧省你:smile_o09:
去夜宵呀:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-12-6 11:51 PM 發表

我咁叫踩你

咁你真係要好好學習聽下我講嘢呀:smile_38:
誤會了
我話:晚輩一定要尊重前輩,有事起來,D前輩唔幫都唔好踩多腳........

引用:
原帖由 aky611 於 2009-12-6 11:53 PM 發表

唔好口口聲聲就叫我地前輩.....就辦細路喎:smile_o10:
我都無叫你前輩:smile_41: 經常pm中山前輩問野,扮咩細路:smile_41:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-7 00:15 發表

誤會了
我話:晚輩一定要尊重前輩,有事起來,D前輩唔幫都唔好踩多腳........
:smile_41:セ啊..有前有后...女呀:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 我的回憶不是我 於 2009-12-6 11:50 PM 發表

如果跟你團,發生了意外,團長都無發處理.
如何參加你團呢
你可自由選擇嘅

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-7 12:18 AM 發表 查看引用來源

你可自由選擇嘅
沒有保障.....:smile_14: 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆