上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【158】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-29 09:32 AM 發表

我唔係詐架:smile_24: :smile_24:
我病到連講野都冇力, 擔心死我老公呀, 琴晚有返d 中氣先可以大大聲咁講野, 最搞笑係佢話好開心再聽返我把聲, 佢成日話我大大聲咁講野, 成個顛婆咁, 前日聽唔到我大嗌, 佢好唔 ...
0甘又真系幾得人担心BOR

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-29 09:44 AM 發表 查看引用來源

你講得好有趣....
感受倒你地果種生活情趣....:smile_04: :smile_53:
我一日唔嗌, 佢就唔舒服, 估唔到我病, 我老公都會咁辛苦:smile_24: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-29 09:39 AM 發表 查看引用來源

我開力架....最多生3個, 生多個就冇架喇:smile_24:
咁你老公搵第二個生架啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-29 09:37 AM 發表
博唔過
0甘又系架
個市就黎到頂架Lar

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-29 09:45 AM 發表 查看引用來源
你撞聾架..............咁大聲   一就以為入左森林學泰山呀
係我老公同D 仔都撞聾, 細細聲同佢地講野, 佢地係聽唔到架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-29 09:40 AM 發表 查看引用來源

我唔飲齋啡架
嘴刁

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-29 09:46 AM 發表 查看引用來源

咁點解唔順產咁生呢??:smile_53:
我都想呀....生個大o個時, 係諗住順產架, 點知陣痛(大痛)左廿六個鐘, 都係開得o個3度, 之後血壓高先話同我開刀, 幾唔抵呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-29 09:44 AM 發表 查看引用來源

佢辛乜Q野苦呀? 佢只負責播種咋喎
播種插秧好辛苦架 你坐享其成喎

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-29 09:44 AM 發表 查看引用來源
系Lor
不過0吾岩既話系美国度又真系叫天不応叫地不聞BOR
唔岩都可以走架啦...世上無樣野係最有保證架啦..........:smile_53:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-29 09:46 AM 發表 查看引用來源
0甘又真系幾得人担心BOR
連我細仔都好關心我呀, 呢件事令我見到我細仔除左識得關心佢哥哥同daddy 之外, 原來仲識得關心佢mummy 架:smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆