上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【153】

收藏  |  訂閱
1.5k  31.2k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-30 11:15 PM 發表 查看引用來源

琴晚戲做到好慘呀... 真係睇到想喊...:') :')
係咪大S離開小豬嗰場呀.....:smile_o06:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-30 11:40 PM 發表 查看引用來源
唔撚會跌:smile_30: :smile_43:
死喇.....然哥POST NG中意人講粗口架
過YY哥POST講過咯
單單兄 ~ 你講乜話...有靚女係到你就失控啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-30 11:49 PM 發表 查看引用來源

單單兄 ~ 你講乜話...有靚女係到你就失控啦:smile_30: :smile_30:
我冇失控
我之前晚晚入粗仔POST
講粗口GE:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-30 23:40 發表 查看引用來源
唔撚會跌:smile_30: :smile_43:
死喇.....然哥POST NG中意人講粗口架
過YY哥POST講過咯
係咩... delete 哂佢先...

對不起,, 然哥.. 我無心架....:smile_43: :smile_43: 撇....
唔好追殺我呀...:smile_43:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-30 23:46 發表 查看引用來源

係咪大S離開小豬嗰場呀.....:smile_o06:
大S同左第二個人結婚呀...:') :')

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-30 11:51 PM 發表 查看引用來源

我冇失控
我之前晚晚入粗仔POST
講粗口GE:smile_30: :smile_30:
:smile_38: 家陣你講慣左啦...仲喺度講會俾首首罵叉架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-30 11:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 家陣你講慣左啦...仲喺度講會俾首首罵叉架:smile_30: :smile_30:
怕佢有牙

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-30 11:54 PM 發表 查看引用來源

大S同左第二個人結婚呀...:') :')
今晚講佢返小豬身邊:smile_o06:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-30 11:58 PM 發表 查看引用來源
怕佢有牙
因住佢咬你~

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-1 12:00 AM 發表 查看引用來源

因住佢咬你~
怕佢無牙多D囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆