上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

:023: :023:

10ball ball 冇呀?

r7喇,好緊張XD

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-15 09:50 PM 發表 查看引用來源

岩岩條女打泥......:030: :030:
你條女打得唔合時,不過唔知點解我條女次次打來同我傾電話,我買D波就係咁入,SO通常我見無波入,就會同我條女傾電話
542311-09-2010
21:59
入球大細星期六 62 希爾星堡 (主) 對 加費萊 (客)
大 [2.5 球] @ 1.70 $2000

$2,000.00$3,400.00
543012-09-2010
01:22
入球大細星期六 68 般尼 (主) 對 普雷斯頓 (客)
大 [4.5 球] @ 1.95 $4000

$4,000.00$7,800.00
543112-09-2010
01:22
過關
3X4
入球大細
讓球主客和
入球大細
星期六 79 海倫芬 (主) 對 維迪斯 (客)
大 [2.5 球] @ 1.42
星期六 83 卡利亞里 (主) 對 羅馬 (客)
主 [+1] @ 1.62
星期六 68 般尼 (主) 對 普雷斯頓 (客)
大 [4.5 球] @ 1.95 $500

$2,000.00$6,357.10

5505 15-09-2010
18:26  入球大細 星期三 3 城南一和 (主) 對 水原藍翼 (客)
大 [2.5 球] @ 2.05 $300

$300.00 $615.00

里條到係同佢傾電話,結果傾左陣半場就收左錢:071:

等你PM 我

引用:
原帖由 kan_sir1988 於 2010-9-15 09:54 PM 發表 查看引用來源
10ball ball 冇呀?
哎 ...  掛住睇馬 我自己都冇買 :032:  今晚瑞超 / 歐聯再嚟過

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-15 10:06 PM 發表 查看引用來源

哎 ...  掛住睇馬 我自己都冇買 :032:  今晚瑞超 / 歐聯再?過
好野又冇我份

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-15 10:06 PM 發表 查看引用來源

哎 ...  掛住睇馬 我自己都冇買 :032:  今晚瑞超 / 歐聯再嚟過
2料,10點場波有即場玩

引用:

應該訓左:028::027:
下次再跟過:096:

醒隻馬仔黎先啦:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆