上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.6k

唔知野O仔成功買咗龍船未呢~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-1 12:03 AM 發表 查看引用來源
唔知野O仔成功買咗龍船未呢~ :023: :023:
買左~ :045:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-6-1 12:04 AM 發表 查看引用來源

買左~ :045:
有無買埋支大旗&鼓丫~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-1 12:05 AM 發表 查看引用來源

有無買埋支大旗&鼓丫~
買 1 支大旗 & 4 鼓 :045:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-6-1 12:08 AM 發表 查看引用來源

買 1 支大旗 & 4 鼓 :045:
:131: :131:  真係好想參觀吓野O仔間大宅~ :131: :131:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-31 11:57 PM 發表 查看引用來源

小白都愛上野O仔~ :027: :027: :027:
最近見到小白好乖在此,我既愛會包容你既所以故事。

吉士太多女仔要照顧,野O仔咁少可以有集中 D :082:

小白 去也好 留也好 野O仔 不會讓你一個人吹水 :072:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-1 12:10 AM 發表 查看引用來源

:131: :131:  真係好想參觀吓野O仔間大宅~ :131: :131:
放心,唔係無機會。吉士會安排 :007:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-6-1 12:12 AM 發表 查看引用來源

最近見到小白好乖在此,我既愛會包容你既所以故事。

吉士太多女仔要照顧,野O仔咁少可以有集中 D :082:

小白 去也好 留也好 野O仔 不會讓你一個人吹水 :072:
小白會自己照顧自己架~
野O仔可以放心呢~
難得野O仔來照顧小白真係好感動呢~ :082:
多謝你丫~ :031: :031:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-6-1 12:15 AM 發表 查看引用來源

放心,唔係無機會。吉士會安排 :007:
有緣既總有機會去參觀你既大宅~ :122:
但小白唔會私下聯絡架~ :027:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-1 12:20 AM 發表 查看引用來源

有緣既總有機會去參觀你既大宅~ :122:
但小白唔會私下聯絡架~ :027:
明白 :041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆