上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.6k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-16 16:31 發表 查看引用來源

反正3寶兄唔插, 放寶嫂出去玩下, 寶嫂玩完大滿足,

返到屋企對3寶兄D面容都會好好多啦
絕對系,女人食得飽,心情大好,仲煲返個靚湯比我嘆,咁仲想点🤣
一家皮宜真系二家著😂😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 13:43 發表 查看引用來源
男人50就好多已經系半廢,吾否認有d60仲話可以屌死女,不過吾知点屌死女😵
文組長就係例子, 乜嘢年紀, 幾強呢...估佢八十都唔使食藥都砌得..哈哈 !

師兄工時長冇乜時間運動同休息, 操好啲個 body 點都好過冇嘅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-16 16:38 發表 查看引用來源

文組長就係例子, 乜嘢年紀, 幾強呢...估佢八十都唔使食藥都砌得..哈哈 !

師兄工時長冇乜時間運動同休息, 操好啲個 body 點都好過冇嘅.
都系要操下先得,不過後生吾操都甩我一條街,冇得比🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 13:45 發表 查看引用來源
吾知点解我對后花園冇興趣
后花園有到訪過, 但都係興趣不大..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 16:34 發表 查看引用來源
絕對系,女人食得飽,心情大好,仲煲返個靚湯比我嘆,咁仲想点🤣
一家皮宜真系二家著😂😂😂
所以女人系下面個口吾好比佢餓,一餓就心情差,日日黑口黑面😵
一比人餵飽左,仲要系小鮮肉,就心情大靚,煲湯都特別有心機,現實就系咁

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-16 16:23 發表 查看引用來源

人一世物一世,有得試我一定試 ,可惜我冇咁嘅機會。
師兄出面啲女或老虎個後花園冇俾探訪嘅咩 ?  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-16 16:41 發表 查看引用來源

后花園有到訪過, 但都係興趣不大..
個人興趣,總有人中意

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 16:41 發表 查看引用來源
都系要操下先得,不過後生吾操都甩我一條街,冇得比🤣
唔操練就輸梗..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-16 16:45 發表 查看引用來源

唔操練就輸梗..
操都系輸,不過都系好難,操幾嘢已攰到想死,以前後生系大陸,威過已算了

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 16:46 發表 查看引用來源
操都系輸,不過都系好難,操幾嘢已攰到想死,以前後生系大陸,威過已算了
哈..後生晌大陸用多咗...明白 !  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆