上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 05:53 PM 發表 查看引用來源

見客重要D.....傾生意賺多D.....

唔怕...呢到耐唔時都有人陪下我....

何況依家多左貓仔....:027: :027: :027:
咁就好了~兩隻貓~可能產生多一點火花~
會否令你多一點快樂~:096:

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-23 05:55 PM 發表 查看引用來源

咁就好了~兩隻貓~可能產生多一點火花~
會否令你多一點快樂~:096:
HA HA 呢到早上有 3隻貓架..

仲有 KIKI 貓呀......

火花幾多呀.

我係呢到好開心:098: :098: :098:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 05:55 PM 發表 查看引用來源

我等你的吻已經等了好耐.....:027:

耐到......個病都....已經慢慢好轉 LU..:026:
不是呀~我一直都有攬住你給你溫暖~
想你的病了一點~我再吻你~
只不過想不到你在我的保護下~會好的這麼快~
証明。。你真的很高興呢。。。:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-23 05:50 PM 發表 查看引用來源
雨天,人很懶~PROJECT很煩,肚好餓,心很空~

好想有人攬下:096:

等個拖鞋POST沉左,再開番個攬攬POST~
攬攬:023:
預埋冰冰得唔得0架:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 05:57 PM 發表 查看引用來源

火花幾多呀.

見到你快樂。。我就可以放心了~
你快樂就是我的快樂呢~

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 05:57 PM 發表 查看引用來源

火花幾多呀.

開心就好喇
雖然冰冰朝早唔0係度:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 05:58 PM 發表 查看引用來源

攬攬:023:
預埋冰冰得唔得0架:122:  
冰冰過黎~等我巨蟹夾下你先~

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-23 05:58 PM 發表 查看引用來源

不是呀~我一直都有攬住你給你溫暖~
想你的病了一點~我再吻你~
只不過想不到你在我的保護下~會好的這麼快~
証明。。你真的很高興呢。。。:023:
HA HA 有咁 SWEET嗎?
RAY 把口真 甜.....甜死人.......

甜死貓先岩.......

依家都想給你抱抱呢

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 06:00 PM 發表 查看引用來源

開心就好喇
雖然冰冰朝早唔0係度:023:  
係呀.
我似唔似早場的註場呀:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-23 06:02 PM 發表 查看引用來源

HA HA 有咁 SWEET嗎?
RAY 把口真 甜.....甜死人.......

甜死貓先岩.......

依家都想給你抱抱呢
我會用我的身體給你最大的保護及溫暖。。
今天下雨~我不會給一點水。。弄濕你呢~
避免你再病了~:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆