上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.7k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 09:54 發表 查看引用來源
所以吾執著,開心分享,分享不分親疏😊
放下執著, 人會開心D

引用:
原帖由 imkrist 於 2021-6-16 10:13 發表 查看引用來源

放下執著, 人會開心D
yes😊執著辛苦自己又辛苦人地,女人個窿屌完洗一洗就原整無缺,最多中出左可能有陣米青味,又話之系張三定李四屌過,個窿又冇實名記錄,又話之老鬼嫩撚,中出內射完都會流番出嚟🤣🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 10:36 發表 查看引用來源
yes😊執著辛苦自己又辛苦人地,女人個窿屌完洗一洗就原整無缺,最多中出左可能有陣米青味,又話之系張三定李四屌過,個窿又冇實名記錄,又話之老鬼嫩撚,中出內射完都會流番出嚟🤣🤣🤣 ...
自己都冇乜使用,就話之乜鳩插入過,幾時幾日屌過,都系好似跟我冇直接關系,乜侄乜契弟都系男人,雄性動物就系咁,有食吾食咩?
所以吾關系侄仔定老鬼,系男人都系,鳩硬点止冇人性,鳩硬系認吾到親戚😊
即系鳩硬冇親戚🤣🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 10:43 發表 查看引用來源
自己都冇乜使用,就話之乜鳩插入過,幾時幾日屌過,都系好似跟我冇直接關系,乜侄乜契弟都系男人,雄性動物就系咁,有食吾食咩?
所以吾關系侄仔定老鬼,系男人都系,鳩硬点止冇人性,鳩硬系認吾到親戚😊
即系鳩硬冇親戚🤣🤣🤣 ...
所以我用二日嚟解除自己心魔同疑慮,今日重回正軌,重回正常生活😊

回覆 4414# 煎熬三寶 的帖子

煎熬三寶兄 重回正軌,重回正常生活中

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 10:45 發表 查看引用來源
所以我用二日嚟解除自己心魔同疑慮,今日重回正軌,重回正常生活😊
可能掉撚轉,系個女人話㗳得杯落🤣
正傻仔🤭

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 09:55 發表 查看引用來源
姨姨話不想努力就揾佢😊
利申:借圖
有冇師兄不想努力🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hk77 於 2021-6-16 11:22 發表 查看引用來源
煎熬三寶兄 重回正軌,重回正常生活中
氹緊侄仔講嘢,佢講左乜我都會分享比你地

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 12:54 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 12:54 發表 查看引用來源
原來已有pm給我,我剛才先上去见到pm😵

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆