上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.6k

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-31 12:23 PM 發表 查看引用來源

:096:
同你一齊玩~ :027: :027:

準備去踩單車啦~ :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-31 12:33 PM 發表 查看引用來源
準備去踩單車啦~ :122:
放心去玩個痛快。這裡有我 :096: 睇住

唔知下次活動係幾時呢? 好期待....

引用:
原帖由 jay1126 於 2009-5-31 01:38 PM 發表 查看引用來源
唔知下次活動係幾時呢? 好期待....
welcome 你 睇第一頁後 pm 樓主 feichris

我都有玩Facebook  架 ~ add 我丫 ..........  其實你地記唔記得我架 ? 我好耐沒玩uwant lu

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-31 01:45 PM 發表 查看引用來源

welcome 你 睇第一頁後 pm 樓主 feichris
PM了:036: :036:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-31 01:52 PM 發表 查看引用來源
我都有玩Facebook  架 ~ add 我丫 ..........  其實你地記唔記得我架 ? 我好耐沒玩uwant lu
你是我們會員嗎? 但為什麼不知我們規矩哩?為保會員私隱,在s&b係不許可會員私下聯絡

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-31 01:52 PM 發表 查看引用來源
小心會被人搔擾呢。

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-31 02:53 PM 發表 查看引用來源

你是我們會員嗎? 但為什麼不知我們規矩哩?為保會員私隱,在s&b係不許可會員私下聯絡
我唔係你地會員黎架 XDXDXD ....我之前間唔中都係你地呢度傾幾句 ^^ 沒私下聯絡架 sorry 唷:embarrass

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆