上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上PART 42,又再聚埋一塘

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-6-29 09:57 發表 查看引用來源

network果類
讀個幾兩個月
不過我完全跟唔到:smile_39:
ic...

其實都唔難...

可能你冇興趣...

禾以前讀呢d course...

屋企都砌四部老爺机去實習...

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 09:48 發表 查看引用來源

MORNING...TIGA :smile_38: :smile_38: :smile_38:
今晚好多靚女:smile_40:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-29 09:59 發表 查看引用來源

咁多呀,,都喺個女仔D FD呀全部,
一d d la

所以同迪迪講有好多靚女lor :smile_44: :smile_30:

陣間tiga又閃出黎問邊樹有靚女架la :smile_30: :smile_30:

如果你到...一點前通知禾

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 09:57 AM 發表 查看引用來源

如果11~15位...MIN CHARGE 5K...

人數加再另議....:smile_27:

不過如果連埋 DINNER BUFFET... 再反頂....禾覺得都可以.....

所以PLAN緊老婆牛一+結婚紀念日...系果樹搞搞 :smile_44: :smile_44: : ...
可惜我連條女都冇
唔好話老婆
更何放係紀念日

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-29 09:49 發表 查看引用來源

唔喺呀,,笑得幾唔錯呀
咁又係

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-6-29 09:59 發表 查看引用來源

不過如果唔讀e度
我就要搵過份工:smile_39: 所以而家唔知點好:smile_39:
why :smile_41:

唔系幫梗屋企咩 :smile_41:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-29 10:01 發表 查看引用來源

今晚好多靚女:smile_40:
:smile_46: 一睇到有靚女就彈出黎...

你系咪到sin :smile_04: :smile_04: :smile_04:

閃陣先,,一陣番

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-6-29 10:02 發表 查看引用來源

可惜我連條女都冇
唔好話老婆
更何放係紀念日
好快就有架la......

你仲後生 ... :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 10:01 AM 發表 查看引用來源

一d d la

所以同迪迪講有好多靚女lor :smile_44: :smile_30:

陣間tiga又閃出黎問邊樹有靚女架la :smile_30: :smile_30:

如果你到...一點前通知禾
我好想去呀
一陣同我fd講下睇下佢肯唔肯先:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆