上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 06:55 AM 發表 查看引用來源

影兒吾好咁..........鬼哥哥好勁架
收埋自己兩日就ok..........
多謝妳送左個鍾嘉欣比我:smile_47:
我明白...兩日好喇:smile_15: 跟住再入花園尋香中

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-27 06:55 AM 發表 查看引用來源
我都是去洗面刷牙..落街食早餐..鬼先生唔阻你休息..
好好...........have a nice weekend

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 07:00 AM 發表 查看引用來源

好好...........have a nice weekend
你錯喇!!我每日活在孤獨裡:smile_24: :smile_24:

我願陪伴妳左右:smile_o06:
引用:
原帖由 月影 於 2009-6-27 07:04 AM 發表 查看引用來源

你錯喇!!我每日活在孤獨裡:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 06:20 AM 發表 查看引用來源
我雙手先由佢頸開始, 好温柔咁幫佢按摩, 佢背脊真係滑不留手架, 我沿住背脊一直响下按, 去到佢pet pet 位時好明顯佢又開始有點兒緊張, 但當我按多一陣之後, 佢又開始放鬆落黎, 其實响呢個時候, 我 ...
鬼哥早晨:smile_15:
離婚後第一個情人, 就好似初戀咁, 絕對刻骨銘心
多謝分享

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-27 07:40 AM 發表 查看引用來源
我願陪伴妳左右:smile_o06:  
你個故事都幾快換角喎

Thanks for happy ending report !

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 03:12 AM 發表 查看引用來源
依家又係一個夜欄人靜的寂寞夜晚, 今日吾知比乜野所影响, 整天都活在回憶裡面, 好似吾多願清醒過來咁….也許, 純綷係因為我只有將自己掉進過往的空間, 心底才能尋回那久違了的開心快樂感覺吧.  題外話吾再多講 ...
鬼哥果然好有心思, 一早已預備香薰油 等當時大家唔使咁尷尬又有浪漫氣氛, 睇回你呢段回憶, 令我不經不覺陶醉入去故事內添, 死嘞:smile_35:

[quote]原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 06:20 AM 發表 查看引用來源
我描繪性愛過程的文筆吾多掂,但已盡力

我已經覺得你寫到好似現場一樣喎, 重話唔掂:smile_46:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-27 06:24 AM 發表 查看引用來源
第一次便完....無再交往呀:smile_35: :smile_35: 奇怪
我估佢地唔會一次之後就再冇交往, 鬼哥一定有辦法再叫小敏出黎既 , 鬼哥, 係唔係:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆