上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 11:09 PM 發表 查看引用來源
食食食食食食食食:smile_38:
小WIN佢食呀:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:08 PM 發表 查看引用來源

邊個食飯,麻煩大聲覆WINNIE:smile_38:
Have dinner at 8pm?

I can go to dinner as well~

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 23:12 發表 查看引用來源

CAFE SHOP:smile_41: 我睇中醫個到有間, 好靜無人搶野玩的,你去唔去:smile_38:
食意粉90元到啦,幾好味,飲坐同玩:smile_38:
我有上過去個間:smile_41:
我諗都係揀返CAFE好D, 一定坐得耐:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 23:14 發表 查看引用來源

小WIN佢食呀:smile_38:
HAHAHAHA....幫我放大大左....不如我地去灣仔街市食小菜啦,,,坐得耐又近NEWAY!!

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:08 PM 發表 查看引用來源

邊個食飯,麻煩大聲覆WINNIE:smile_38:
我日日都食飯架啦:smile_o11:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 23:19 發表 查看引用來源

HAHAHAHA....幫我放大大左....不如我地去灣仔街市食小菜啦,,,坐得耐又近NEWAY!!
都係一個好提議, 我食過一次, 都唔差架
係咪駱克道街市個度呀:smile_41:

做咩突然冇晒人

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:29 PM 發表 查看引用來源
做咩突然冇晒人
i am here, but just watching jei......:smile_46:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 23:25 發表 查看引用來源

都係一個好提議, 我食過一次, 都唔差架
係咪駱克道街市個度呀:smile_41:
係呀!!RIGHT:smile_o12: ...不如就呢度啦,大家唔洗再煩!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆