上一頁下一頁
發新話題

生日快樂~~~~~~~~~~

收藏  |  訂閱
455  25.7k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-29 01:47 發表 查看引用來源

轉個易明d嘅唔該~~~~~~~~~~~~
ok la~...  咁幾點睇呀.. 我都唔知添~~
思妹你男友 會唔會攬住你.. 又渣住你個波仔咁一齊訓覺架.. ( 唔攪野 ) ~ 我好鍾意咁架.. :smile_35:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-29 01:50 AM 發表 查看引用來源

ok la~...  咁幾點睇呀.. 我都唔知添~~
思妹你男友 會唔會攬住你.. 又渣住你個波仔咁一齊訓覺架.. ( 唔攪野 ) ~ 我好鍾意咁架.. :smile_35:
2:30 開波~~~

佢有時會用隻腳cool住我,攬住我,隻手圍住我波波咁囉,不過佢成日摸我patpat嫁~~~~~話好圓~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-29 01:56 發表 查看引用來源

2:30 開波~~~

佢有時會用隻腳cool住我,攬住我,隻手圍住我波波咁囉,不過佢成日摸我patpat嫁~~~~~話好圓~~~~~~
即係包住你啦~~
咁樣訓好sweet~~   
好喇~ 我去 facebook 整相喇~  晏 d 睇波睇吓你仲係咪度啦~  goodnight ! *

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-29 01:59 AM 發表 查看引用來源

即係包住你啦~~
咁樣訓好sweet~~   
好喇~ 我去 facebook 整相喇~  晏 d 睇波睇吓你仲係咪度啦~  goodnight ! *
哦~~~~~~~~~~~~~:smile_o07: :smile_o07:

hello ~ 田心妹 ~~~~ :smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 11:47 AM 發表 查看引用來源
hello ~ 田心妹 ~~~~ :smile_40:
點呢~~~~~~~~~~~~~~~~做咩你頭像又變左呀~~~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-29 11:52 AM 發表 查看引用來源

點呢~~~~~~~~~~~~~~~~做咩你頭像又變左呀~~~~~:smile_o10:
妳想小豬哥爆PM ~ :smile_o14:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 11:54 AM 發表 查看引用來源

妳想小豬哥爆PM ~ :smile_o14:
係啦~~有d人真係唔認得林依晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-29 11:56 AM 發表 查看引用來源
係啦~~有d人真係唔認得林依晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o06:
:smile_14: 係囉...妳唔介紹...禾都唔識啦..........:smile_13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 11:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 係囉...妳唔介紹...禾都唔識啦..........:smile_13:
佢都唔識,你都未見過靚女~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆