上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 9)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.3k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:25 AM 發表 查看引用來源

都係屯門... 係何福堂果邊架呢... 唔知乜野名
唉~又一個屯門:smile_39:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:24 AM 發表 查看引用來源

無野好講-.-":smile_o02:
哈哈哈....唔好咁燥啦~..

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-2 02:27 AM 發表 查看引用來源

唉~又一個屯門:smile_39:
咩事呀?! 唔可以住屯門架咩?! 有咩問題先!!!!!!:smile_o14:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:25 AM 發表 查看引用來源

有機會真係想跟你學下野先得.........

引用:

:smile_30: 我以前係蘋果個面...有冇去過丫!!

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-2 02:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈....唔好咁燥啦~..
係既.. 我會冷靜d~~~~!!!!!!:smile_o09:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:26 發表 查看引用來源

又係咁... 係呀.. 我係女仔呀!!!:smile_o02:  
D 名改得唔夠好~~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:26 AM 發表 查看引用來源

又係咁... 係呀.. 我係女仔呀!!!:smile_o02:  
(又係咁)係乜野意思呢?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-2 02:28 AM 發表 查看引用來源
有機會真係想跟你學下野先得.........
唔好講學野.. 我唔勁架!! 我成日輸比我ex同埋我阿哥架!!~~
我跟你學野就真!!!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:27 AM 發表 查看引用來源

加d綠茶, or加d可樂... or加d梳打啦!!~~~ 不過咁就無咁快可以醉了
唔好呀~會好快貓嫁:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆