上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 27

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 01:33 PM 發表 查看引用來源

你件衫好易睇之ma 你咪呃我喎 :smile_13:
:smile_19: 咁你都睇唔到?:smile_19:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 01:32 PM 發表 查看引用來源

平時返工...都只係訓得3,4個鐘...今日有6個鐘呀...:smile_40: :smile_30:
哈佬吳講得...:smile_30: 等....我記下你係冰果先...:smile_13:
咩人黎家
玩多幾次就記得家啦
琴晚我都唔知邊個打邊個玩左先算:smile_o12:

引用:
原帖由 ling8486 於 2009-5-28 01:41 PM 發表 查看引用來源

哈哈....鬼鬼....你訓醒啦咩....你就好啦.....唱k你又訓.....飲茶你又訓...
不如你唔好叫小魔鬼啦....叫惰訓鬼呀....:smile_03: :smile_03:
你仲乜笑人呀

:smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-28 01:34 PM 發表 查看引用來源

唔洗睇啦

:smile_30:
:smile_45: 肥喺應肥既位置呀~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 13:29 發表 查看引用來源

你係第二個餓醒既...:smile_30:
屎...我分唔到邊個打邊呀...:smile_27:
好正常
我都唔知你係邊個(我識果d就知 唔識果d繼續唔識:smile_42: )

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 01:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: 我唔嫌棄呀~
我中2溝女

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-5-28 01:42 PM 發表

咩人黎家
玩多幾次就記得家啦
琴晚我都唔知邊個打邊個玩左先算:smile_o12:
平時做野...成日做到2,3點丫ma....:smile_13:
比d 貼士丫...:smile_13: 我想認下冰個打冰個丫ma:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 01:35 PM 發表 查看引用來源

我開心都黎唔切啦 幹嗎你流口水....我茅野值得你流咁多口水喎...:smile_30:
見到正野既正常反應:smile_47:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-28 01:43 PM 發表

我中2溝女
我等你.....

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 01:38 PM 發表 查看引用來源
幾巧瞓呀...仲要無人敢嘈醒你...驚我湯呀~:smile_30: :smile_30:
大家都係為左自身安全

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆