上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈悟

收藏  |  訂閱
746  7.0k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:53 AM 發表

咁即係鎖得啦.....
仲夠膽話黎排reservation 我要check左身份証先派no#架喎....
仲要渣大膽車....你好乖乖地去自首....坐花廳啦:smile_38:
阿蛇教落既, 佢話咁講就唔洗排:smile_30:

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:53 AM 發表

你既老人痴X症又黎啦
你同我熟咩?!:smile_38:
你係邊個?!講!!!!!!:smile_38:  
我個病名你都搞錯.....都話係傻咯...:smile_22:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:54 AM 發表 查看引用來源

:smile_22: 打唔開呀...
眼不見為干淨....:smile_22: :smile_13:
仲未完tim呀...咁你地仲要打幾耐呀?!:smile_38:
等妳做完囉..:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:57 AM 發表

你同我熟咩?!:smile_38:
你係邊個?!講!!!!!!:smile_38:  
我個病名你都搞錯.....都話係傻咯...:smile_22:
就係唔熟, 熟就同你係倉友啦

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:57 AM 發表

阿蛇教落既, 佢話咁講就唔洗排:smile_30:
你上左幾多日堂呀?:smile_38:
一定係茅聽書....:smile_38:
佢話.....你過左秘書果關先呀:smile_03:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:58 AM 發表

你上左幾多日堂呀?:smile_38:
一定係茅聽書....:smile_38:
佢話.....你過左秘書果關先呀:smile_03:
畢左業啦, 仲係上堂, 睇黎你係瑁充

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:58 AM 發表

等妳做完囉..:smile_38:
咁你地打到我做完為止呀?!唔攰咩打咁耐...:smile_38: :smile_45:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 02:02 AM 發表 查看引用來源

咁你地打到我做完為止呀?!唔攰咩打咁耐...:smile_38: :smile_45:
我都冇打..打咩即

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:58 AM 發表

就係唔熟, 熟就同你係倉友啦
熟都唔會同你同倉啦....:smile_38: 家下好friend呀:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 02:04 AM 發表

熟都唔會同你同倉啦....:smile_38: 家下好friend呀:smile_34: :smile_30:
本來唔FRIEND, 不過而家唔知你想唔想FRIEND

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆