上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[107]

收藏  |  訂閱
740  4.8k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 01:54 AM 發表 查看引用來源

仲要係咁流口水...巧肚餓貢啵
搵d野食law~~~肚餓好難訓的......

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 01:54 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係要訓好多ga jar...之不過要成日訓之ma~~

好似小食多餐既道理~~
訓五分鐘就起身...訓五分鐘就起身咁呀

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 01:55 AM 發表 查看引用來源

我通常放假都係9-10am就起身....就算夜訓都係......
:smile_24:我都係...唉...慣左時間起身...但係我連晏覺都訓唔到:smile_27:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 01:56 AM 發表 查看引用來源

訓五分鐘就起身...訓五分鐘就起身咁呀
差唔多...係訓5mins....頂幾個字...之後又訓幾mins.....又頂一下.....咁law~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 01:56 AM 發表 查看引用來源

搵d野食law~~~肚餓好難訓的......
:smile_30:你一定係訓前要食野先訓得既人...

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 01:58 AM 發表 查看引用來源

差唔多...係訓5mins....頂幾個字...之後又訓幾mins.....又頂一下.....咁law~~
巧難明添...自幼家貧書小讀

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 01:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_24:我都係...唉...慣左時間起身...但係我連晏覺都訓唔到:smile_27:
咁慘......咁你既人生冇咩樂趣ga wor...我今日先訓完.......好正~~

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 01:59 AM 發表 查看引用來源

巧難明添...自幼家貧書小讀
算啦~~~唔使明的...笑下就可了~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 01:59 AM 發表 查看引用來源

咁慘......咁你既人生冇咩樂趣ga wor...我今日先訓完.......好正~~
:smile_45:巧似你貢爛訓豬...點得架...:smile_30:

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 02:00 AM 發表 查看引用來源

算啦~~~唔使明的...笑下就可了~~
:smile_30:我都知我貢蠢點講都唔明...但係你成日笑我唔得架啵:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆