上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.4k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-26 13:38 發表 查看引用來源

咪就係約左利利囉...:smile_30:
今晚先出去...:smile_40:
你到底比左幾多票我?!hahahaha:smile_30:
嘩................要數下有幾多"屋企人"先
味......跟住到mi,到s,仲有x,仲有豬撈,仲有糖水,仲有xx......
冇10票,剩數厘度都有....1,2,3,4,5,6,7
多勞多duck呀

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-26 13:39 發表 查看引用來源

點呀...搵到你至掛住既車里未呀?:smile_38: :smile_30:
搵到lu,咬左我耳仔好多啖喇,嘿

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-26 01:40 PM 發表

嘩................要數下有幾多"屋企人"先
味......跟住到mi,到s,仲有x,仲有豬撈,仲有糖水,仲有xx......
冇10票,剩數厘度都有....1,2,3,4,5,6,7
多勞多duck呀
係我有生之年.....咁多屋企人應該見唔哂:smile_30:
今日有咩節目呀?!:smile_38:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-26 01:41 PM 發表

搵到lu,咬左我耳仔好多啖喇,嘿
我呷唶:smile_38: 你咬佢唔咬我~:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-26 13:44 發表 查看引用來源

係我有生之年.....咁多屋企人應該見唔哂:smile_30:
今日有咩節目呀?!:smile_38:
繼續玩逃工囉今日...........:smile_44:

落雨濕濕,費事周圍去lu~

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-26 01:45 PM 發表

繼續玩逃工囉今日...........:smile_44:

落雨濕濕,費事周圍去lu~
係呀...呢排天氣好差...你要小心身體呀知ma

山D:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-26 13:49 發表 查看引用來源

係呀...呢排天氣好差...你要小心身體呀知ma
知道啦..............豬豬妳地都係呀,唉
差2日,氣溫可以爭成10度
so crazy
最慘係突然一場大雨淋落黎
開心死醫生,又可以賺多筆

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-26 01:57 PM 發表

知道啦..............豬豬妳地都係呀,唉
差2日,氣溫可以爭成10度
so crazy
最慘係突然一場大雨淋落黎
開心死醫生,又可以賺多筆
係呀...最大獲係落雨呀...:smile_39: 所以...大家都小心...
又冷...又熱...仲要爆d豬流感:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-26 14:01 發表 查看引用來源

係呀...最大獲係落雨呀...:smile_39: 所以...大家都小心...
又冷...又熱...仲要爆d豬流感:smile_39:
好彩厘度永遠都冇厘支歌唱,嘿
唔係我地真係要搵個豬欄收埋自己都似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆