上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易黐蕉

收藏  |  訂閱
741  4.9k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁你又咁夜.... 咪又係唔聽話....
吓...我點同妳即..我又冇監護人
我放工番到黎都十二點啦..好少早訓架啵:smile_46:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 02:11 AM 發表 查看引用來源

做supply chain.....
中文得唔得呀..我英文窄窄地:smile_35:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 02:12 AM 發表

吓...我點同妳即..我又冇監護人
我放工番到黎都十二點啦..好少早訓架啵:smile_46:
我.....
佢地係關心我:smile_38:
我有時都放好夜....:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 02:14 AM 發表 查看引用來源

我.....
佢地係關心我:smile_38:
我有時都放好夜....:smile_13:
有人關心緊係好啦..
唔會好似我咁夜掛:smile_14:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 02:12 AM 發表
中文得唔得呀..我英文窄窄地:smile_35:
我係做......可以話係控制供應左右啦....:smile_13: 嗯....倉啦...貨啦.....單啦...你可以當打雜..:smile_35:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 02:15 AM 發表

有人關心緊係好啦..
唔會好似我咁夜掛:smile_14:
佢地個個對我都好!
我有時會係公司..成點先走架...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 02:16 AM 發表 查看引用來源

我係做......可以話係控制供應左右啦....:smile_13: 嗯....倉啦...貨啦.....單啦...你可以當打雜..:smile_35:
上等打雜咪得囉:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 02:17 AM 發表 查看引用來源

佢地個個對我都好!
我有時會係公司..成點先走架...
咁咪得囉..咁妳應該聽話早d訓
唔好成日掛住係公司玩過山車啦

引用:
原帖由 iris_yan 於 20/4/2009 02:10 發表 查看引用來源

生保人多丫ma....我怕羞...:smile_35:
唔水怕喎..咪嚟咗囉~

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 02:19 AM 發表

咁咪得囉..咁妳應該聽話早d訓
唔好成日掛住係公司玩過山車啦
都係搵2餐者...
係公司....做到...水都唔記得飲呀真係...我依家都唸緊好冇買個大d既水柸一次過針多d..:smile_35:
好喇...干喇...訓覺喇...
早抖心....大....人...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆