上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round258

收藏  |  訂閱
736  6.6k

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:04 發表 查看引用來源

突然好多夜鬼彈出嚟!
我唔係彈出0黎0架 ~ 我不嬲都係 ~~ :smile_46:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:10 AM 發表 查看引用來源
佢冇事 ma ?
好會無啦啦發燒0既 ~~ 係咪佢自己去0左踩單車呀 ~~
冇嘢囉!夜晚睇咗醫生食咗藥好好多!
佢尋晚已經咳,今日晏晝已經話頭痛發燒,諗住夜晚冇乜嘢照出的…但都係有燒…:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:11 AM 發表 查看引用來源
我唔係彈出0黎0架 ~ 我不嬲都係 ~~ :smile_46:
做咩咁夜都唔瞓呀?

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-12 02:07 發表 查看引用來源

因為.....唔想出咪唔出:smile_13:
:smile_39: 好似唔係幾好 woo ~~

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:13 發表 查看引用來源

冇嘢囉!夜晚睇咗醫生食咗藥好好多!
佢尋晚已經咳,今日晏晝已經話頭痛發燒,諗住夜晚冇乜嘢照出的…但都係有燒…:smile_13: :smile_13:
:smile_34: 呢 d 叫辛苦命呀 ~
一放長假就病 ~ 唔做唔舒服呀 ~

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:14 AM 發表 查看引用來源
對唔住…:smile_13: :smile_13: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:15 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 呢 d 叫辛苦命呀 ~
一放長假就病 ~ 唔做唔舒服呀 ~
咦…又係喎!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:14 發表 查看引用來源

做咩咁夜都唔瞓呀?
:smile_35: 悶到訓唔著 ~ 晏晝又訓0左陣 ~

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:17 AM 發表 查看引用來源
:smile_35: 悶到訓唔著 ~ 晏晝又訓0左陣 ~
原來係咁!
但你之前唔係話去BBQ…所以今日唔出嚟玩咩?

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:14 發表 查看引用來源
唔係,我一早已經說了,今個星期係唔想出的。
只係如今天踏單車出左去,先去食飯。
如今單車都取消了:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆