上一頁下一頁
發新話題

^O^26歲超級肥妹仔.....徵皇室成員

收藏  |  訂閱
736  5.9k

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-3-9 12:54 PM 發表 查看引用來源

我唔係好敢番大陸食野:smile_27:
好恐怖:smile_27:
其實都係大菌食細菌,:smile_13:
我個晚食完都無咩事,:smile_39:
我地個D都係普通野應該無事啦,:smile_44:
哈哈....

唔好嚇我先得既:smile_27:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-3-9 12:55 PM 發表 查看引用來源

係骨場過夜呀:smile_41:
邊間呀幾錢呀:smile_41:
係呀,我同朋友一齊推油,
推左4個鐘就可以過夜,
唔計tips,港幣250

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-3-9 12:55 PM 發表 查看引用來源

邊間呀幾錢呀:smile_41:
我去開月亮灣,我個FD話抵話,
因為足鐘,哈哈...

你去開邊間呀????:smile_38:

引用:
原帖由 糖果妹妹 於 2009-3-9 01:06 PM 發表 查看引用來源

我去開月亮灣,我個FD話抵話,
因為足鐘,哈哈...

你去開邊間呀????:smile_38:
我都唔太中意揼頭既

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-3-9 01:52 PM 發表 查看引用來源

我都唔太中意揼頭既
哦~~你唔累GE 咩,:smile_42:
成日做到咁夜,
你係鐵人黎既:smile_41:

宮仔...你去左邊呀:smile_41:

係唔係去左御膳呀:smile_44:

引用:
原帖由 糖果妹妹 於 2009-3-9 02:11 PM 發表 查看引用來源

哦~~你唔累GE 咩,:smile_42:
成日做到咁夜,
你係鐵人黎既:smile_41:
又唔係既:smile_13:
成班人襯高興咪會去囉:smile_35:
唔係太多真係識揼嫁:smile_39:
成日靜係識得電你博你醒既:smile_44:

引用:
原帖由 糖果妹妹 於 2009-3-9 03:31 PM 發表 查看引用來源
宮仔...你去左邊呀:smile_41:

係唔係去左御膳呀:smile_44:
去左辛勤工作呀:smile_45:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-3-9 04:20 PM 發表 查看引用來源

又唔係既:smile_13:
成班人襯高興咪會去囉:smile_35:
唔係太多真係識揼嫁:smile_39:
成日靜係識得電你博你醒既:smile_44:
咁你去開個D肯定唔係正骨係斜骨啦...:smile_44:

我就唔同,我去開都係正骨場所以揼完不知幾舒服呀:smile_30:

引用:
原帖由 糖果妹妹 於 2009-3-9 04:30 PM 發表 查看引用來源

咁你去開個D肯定唔係正骨係斜骨啦...:smile_44:

我就唔同,我去開都係正骨場所以揼完不知幾舒服呀:smile_30:
正經嫁:smile_45:
大陸果d技c好多學唔夠一星期就出黎幫人揼嫁喇:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆